Baskonia oli normaalaja lõpuminuti alguses veel juhtimas 87:85, kuid siis tabas Shane Larkin kaugviske ja Adrien Moerman kahese. Hispaanlased suutsid aga mängu lisaajale viia, kui Luca Vildoza saatis kaks sekundit enne sireeni korvi kolmepunktiviske.

Lisaajal sai Baskonia ramm lõplikult otsa - lisaaeg kaotati 9:19 - ning Anadaolu Efes võttis kindla võidu.

Kuus kaugviset tabanud Larkin oli 30 punktiga võitjate resultatiivseim. Krunoslav Simon lisas 21 ja Vasilije Micic 16 silma. Baskoniale tõi Achille Polonara 23 punkti, kaheksa lauapalli ja kuus resultatiivset söötu. Rokas Giedraitise arvele kogunes 21 silma. Raieste täna mänguaega ei saanud.

Juba varem pääsu play-offi taganud Anadolu Efes sai 11 kaotuse kõrvale 22 võidu ja tõusis Barcelona (23-9) järele teisele kohale. Baskonia (18-15) on hetkel kaheksas. Vaatamata kaotusele on neil endiselt lootus kaheksa hulka jõuda, kuid selleks tuleb viimases voorus kindlasti alistada võõrsil Valencia (17-15).

Ateena Panathinaikos võitis täna oma koduväljakul liidrite hulka kuuluva Milano Olimpia 86:83. Edasipääsulootused minetanud Kaunase Žalgiris kohtus võõrsil Müncheni Bayerniga ja sai lõpusekundite heitluses napi kaotuse 70:71. Saksamaa klubile tõi võidu Vladimir Lučić, kes tabas lõpus kaks vabaviset ja pani lõpusekundil Joffrey Lauvergne`ile kulbi.

Bayern tagas ühtlasi esimese Saksamaa klubina Euroliigas pääsu play-offi. Lisaks sakslastele on koht kaheksa hulgas kindel Barcelonal, Anadolu Efesil, Moskva CSKA-l, Fenerbahcel ja Milanol.

Päeva viimases kohtumises alistas Belgradi Zrvena Zvezda Tel Avivi Maccabi 76:64.