"Publik oleks mängijad välja vilistanud, selles pole mingit kahtlust," sõnas Klinsmann ESPN-ile. "Kujutage ette, et kodustaadionil on MM-valikmängu ajal 60 000 kuni 80 000 pealvaatajat ning me kaotame Põhja-Makedooniale."

"Kui jalgpalli suurte riikidega nagu Saksamaa, Hispaania, Itaalia või Inglismaa midagi taolist juhtub, ei jäta inimesed seda enda teada. Ma võin kihla vedada, et ükski mängija ei julge nüüd pagari või lihuniku juurde minna, sest neil oleks parem paar päeva kodus redutada," lisas Klinsmann, kes viis Saksamaa koondise 2006. aasta MMil pronksmedaliteni.

Saksamaa ründetäht Timo Werner sai eilse kohtumise järel kõvasti kriitikat ka peatreenerilt Joachim Löwilt, sest jättis kümme minutit enne lõpuvilet 1:1 viigiseisul realiseerimata suurepärase väravavõimaluse. Klinsmann ütles selle olukorra kohta: "Ta teadis, et peaks selle ka kinnisilmi ära lööma ja 99% juhtudel ta seda ka teeks, kuid sel hetkel ta mõtles üle."

Saksamaa kaotas Duisburgis Põhja-Makedooniale 1:2. Külaliste võiduvärava lõi Napoli mängumees Eljif Elmas 85. minutil.

J-alagrupis on kolme vooru järel üllatuslikult liidriks Armeenia üheksa punktiga. Nii Põhja-Makedoonial kui Saksamaal on 6 punkti.
1x
00:00