Meie esimene uudis agentuuri suurest edust ei lasknud end pikalt oodata: Ads Guider koostöös portaaliga teamspirit.ee käivitas koostöökava, mille raames saavad Baltic Futsal Marketingi kliendid täistoetuse fänniatribuutika osas. Nüüd muutub selle loomine, edendamine ja realiseerimine erinevate tegevuste ja reklaamikampaaniate puhul partneritele, kes on koostöösuhetes agentuuriga Ads Guider, lihtsaks ja mugavaks. Ei pea enam muretsema tiraaži lisatrüki või atribuutika disaini operatiivse väljavahetamise pärast. Ads Guider lahendab kõik küsimused elektroonilise platvormi teamspirit.ee abil. Kvaliteetse turunduse elektroonilise platvormi looja on Baltikumi tuntuim spordivarustuse tarnija, ettevõte Fifaa.

Agentuur ei kavatse aga loorberitele puhkama jääda ja meil on varuks veel üks meeldiv uudis.

ADS GUIDER + PILETILEVI = LÕPPEMATU VAATEMÄNG

Baltic Futsal League’i peamine turunduspartner, ettevõte Baltic Futsal Marketing, annab agentuuri Ads Guider nimel uhkustundega teada partnerkokkuleppe sõlmimisest Piletileviga.

Piletilevi on Balti regiooni liider spordi- ja meelelahutusürituste piletimüügi valdkonnas. Selle partnerluse raames saavad kõik sündmused, mida toetab Ads Guider, oma lehekülje Piletilevis, mis lihtsustab oluliselt piletite ostuprotsessi. Kõikide kategooriate piletid hakkavad olema ostmiseks ligipääsetavad mistahes ajal, nii päeval kui ka ööl!

Peale selle saavad tänu Piletilevi TV-teenusele ürituste veebiülekanded lisareklaami, mis aitab suurendada otseülekannete vaatamiste arvu. See on eriti oluline praegusel ajal, kui fännid on sunnitud spordisündmusi jälgima arvuti- või mobiiliekraanilt.