Ühesti vigastusest teateid õnneks siiski pole. Salt Lake Cityst Memphisesse suundunud lennuk toodi turvaliselt tagasi algpunkti. Intsident juhtus üsna kohe pärast õhkutõusmist, kirjutas cbssports.com.

Jazzi mängujuht Mike Conley sõnul kartsid tšarterlennul viibinud pallurid oma elu pärast. "Äkitselt tundus, nagu oleks käinud plahvatus - nii kõlas see enamus inimestele lennuki pardal," ütles Conley pärast kolmapäevast mängu, vahendab Reuters.

"Kõik me mõtlesime 10 või 15 minutit, kas me üldse siia jõuame. Lennuk hakkas hüplema ja kaldus vasakule. Inimesed tagumistel istmetel ütlesid, et nad nägid leeke. Kõrgus hakkas vähenema ja me vaatasime alla, imestades, mis on juhtunud."

"Täpselt nii tõsine see oligi. Ma ei saa rääkida kõigi eest, aga ma tean, et kutid üritasid igaks juhuks perekonnale kirjutada. See oli selline olukord."

Pärast hädamaandumist pandi Jazzi meeskond teise lennuki peale, millega jätkati reisi. Lennuki vahetusest keeldus tagamängija Donovan Mitchell, kellel on lennuhirm. Klubi ametliku teate kohaselt jäi ta mängult kõrvale "isiklikel põhjustel".

Kolmapäeva õhtul toimunud mängu võitis Jazz Memphis Grizzliesi vastu 111:107. Mike Conley kogus võitjate parimana 26 punkti, 4 lauapalli ja 7 korvisöötu, Ja Morant oli Memphise tulemuslikum 36 punkti ja 7 korvisööduga.

Läänekonvrentsi juhtivale Jazzile (36-11) oli see seitsmes järjestikune võit. Memphis asub 22 võidu ja 23 kaotusega kümnendal kohal.