Kamerunist pärit Ngannou seljatas Miocici UFC 260 peamatšis kindlalt ning tõusis sellega kolmandaks Aafrikast pärit tegevvõitlejaks, kes tõusnud UFC meistrivöö omanikuks.

Nüüdseks on Ngannou hakanud tegema juba edasisi plaane. Viimati andis ta teada, et soovib ringis vastamisi minna Jon Jonesiga. 33-aastast Jonesi peetakse UFC ajaloo parimaks võitlejaks. Viimati käis ta ringis aga mullu 2. veebruaril, kui ta alistas poolraskekaalu tiitlimatšis kohtunike häältega Dominick Reyese. Jonesil on MMA-ringist 26 võitu ja 1 kaotus. Tema ainus kaotus pärineb 2009. aastast.

Ngannou ja Jonesi matši võib olla aga keeruline korraldada, kuna Jones ei ole viimasel ajal olnud kõige paremates suhetes UFC bossi Dana White'iga. Loomulikult käib vaidlus raha üle. Jones on isegi avaldanud soovi, et tema leping UFC-ga lõpetataks.

„Ma ei tea, mis Jon Jonesi ja UFC vahel juhtus, kuid midagi läks seal valesti. Arvan, et Jones keeras ka vindi üle,“ sõnas Ngannou ESPN-i vahendusel. „Praegu olen aga mina seisus, kus saan endale vastaseid valida. Tahan sel aastal võidelda veel kaks korda. Loodetavasti saan võidelda ka Jonesiga.“

Lisaks tahab Ngannou kordusmatši Derrick Lewisega, kellele ta kaotas 2018. aasta suvel kohtunike häältega.