Soome rahvusringhäälingu YLE ekspert Miikka Anttila tõdes, et tuleva hooaja lepingute osas on väga palju lahtisi otsi. Anttila sõnul peavad enamus sõitjaid lihtsalt ootamata ja vaatama, mida teevad Ott Tänak ja Kalle Rovanperä ning alles seejärel saab selgeks teiste sõitjate saatus.

Seitsmekordne maailmameister Sebastien Ogier on lubanud, et tema jaoks saab WRC-karjäär tänavuse aastaga läbi ehk teda me hübriidajastul enam ei näe.

„Võin öelda, et lepingute osas hakkab kõik pihta Ott Tänakust ja Kalle Rovanperäst. Nemad on sellised sõitjad, kelle otsustest sõltub palju. Alles seejärel hakatakse lepinguid sõlmima teiste sõitjatega,“ sõnas Anttila.

Tänak kuulub sel hooajal Hyundai ridadesse ning Rovanperä kihutab Toyotaga. Anttila sõnul on võimalik, et nimetatud mehed vahetavad talvel tööandjat. „Kõik on võimalik. Raha mängib siinkohal suurt rolli,“ tõdes soomlane, kes tegi kaardilugejana kaasa rekordilised 220 MM-rallit.

Tuleval hooajal sõidavad WRC-sarjas Hyundai, Toyota ja M-Sport. Tänak on aastate jooksul sõitnud kõigi nimetatud kolme tiimi ridades.