Aastatel 2022-2024 osalevad WRC-sarjas kindlasti Toyota, Hyundai ja M-Sport. Viimase aasta jooksul oli enim kahtlusi Ott Tänaku tööandja Hyundai osas.

Hyundai võistkonna juhi Andrea Adamo sõnul valmib Hyundai hübriidajamiga WRC-auto i20 N tänavaauto baasil.

"Oleme rahul, et saame FIA ja WRC Promoteri poolt valitud suunda toetada. Kahekordsete maailmameistritena tervitame uut väljakutset ja lehvitame Hyundai lippu ka uude ajastusse minnes," rääkis Adamo pressiteate vahendusel.

Varem on Adamo öelnud, et Hyundai jätkamise autoralli MM-sarjas otsustavad korporatsiooni juhid. Hyundai kompanii mootorispordi osakonna juht Till Wartenberg ütles avalduses, et ralliisade poolt valitud hübriidautode suund sobib Korea autotootjale.

"Oleme väga õnnelikud, et WRC võttis senisest jätkusuutlikuma suuna. Nüüd hakkab meil olema selgem side tänavautode tehnoloogiaga. Teame, et Hyundai kogenud ja suurepäraste oskustega tiim teeb kõik, et säilitada tiitlite ja rallide võitjate kuvand, mis viimastel aastatel tekkinud on," lausus Wartenberg.

Tänaku ja Hyundai leping kehtib selle hooaja lõpuni.

Hyundai teine põhisõitja Thierry Neuville reageeris teatele positiivselt. "Milline suurepärane uudis!" kirjutas ta oma Twitteri kontol.