Leedu meisterklubi liidriks kujunes täna 27. sünnipäeva tähistav Lukas Lekavicius, kes viskas 21 punkti. Alba parim oli 19 silmaga rootslane Marcus Eriksson. Nende meeskondade esimeses omavahelises kohtumises oli Žalgiris Berliinis saanud napi 74:71 võidu.

Žalgirist ei saanud aidata laupäeval positiivse koroonaproovi andnud Augustine Rubit. Play-off'i võimalused minetanud Žalgirist ootab sel nädalal ees veel võõrsilmäng Müncheni Bayerni vastu, kes kell 22 alanud mängus kaotas Istanbuli Fenerbahcele 68:77.

Play-off koha kindlustas Istanbuli Anadolu Efes, kes purustuas võõrsil Madridi Reali 108:83. Võitjate parim oli 17 punktiga Sertac Sanli, Shane Larkin toetas teda 16, Krunoslav Simon 15 punktiga.

Realil langes jalavigastusega rivist välja 10 punktiga piirdunud Walter Tavares, Reali peatreener Pablo Laso eemaldati mängust teisel poolajal. Trey Thompkins viskas Reali tulemuslikumana 19 punkti.

Play-off'i pääsu tagasid ka Moskva CSKA ja Milano Olimpia, kes alistasid võõrsil Peterburi Zeniti 86:74 ja Belgradi Crvena zvezda 93:72.

Sander Raieste koduklubi Baskonia jätkab play-off võitlust tänu neljandale järjestikusele võidule, mis saadi võõrsil 97:82 Ateena Panathinaikose üle. Eestlasele mänguaega ei antud. Baskonia parimana viskas Rokas Giedraitis 25 punkti, Achille Polonara lisas 22 punkti ja 11 lauapalli. Panathinaikost vedas Konstantinos Mitoglou 22 punktiga.

3000 fänni said saalis kohapeal nautida, kuidas play-offi lootuse juba minetanud Tel Avivi Maccabi alistas kodusaalis lisaajal tabeliliidri FC Barcelona 99:94. "See oli neile! Neid oli vaid 3000, aga kõlas nagu täissaal," ütles Maccabi peatreener Giannis Sfairopoulos.

Tabeliseis: