Avaveerand lõppes viigiliselt, kuid poolajaks oli Pärnu 13 punktiga ette pääsenud. Kalev/TLÜ näitas kolmandal veerandajal omakorda head minekut ja otsustavaks neljandikuks oldi minimaalses eduseisus. Kodumeeskonna hea kaitsemängu toel piirdus Kalev/TLÜ järgmise kümne minuti jooksul vaid seitsme punktiga ja nii sai Pärnu kokkuvõttes raske võidu kätte.

Visketabavuses jäi Pärnu 44% - 39% peale ja lauavõitlus võideti 44:34 (ründelaud 14:10). Korvisööte andis Pärnu rohkem 23:15, vaheltlõikeid tegi enim Kalev/TLÜ 9:5. Pallikaotuseid kogunes Pärnul 13, Kalev/TLÜ-l 12.

Märt Rosenthal viskas Pärnu parimana 16 punkti, võttis 9 lauapalli ja andis 5 korvisöötu. Mihkel Kirves lisas 12 punkti ja hankis 7 lauapalli, Edon Maxhuni järgnes 11 punkti ja 9 korvisööduga.

Antonio Williams tõi Kalev/TLÜ kasuks 21 punkti ja andis 7 korvisöötu. Kristen Kasemets sai kirja 13 punkti ja Parker Van Dyke viskas 12 punkti ning tegi 4 vaheltlõiget. Erinevatel põhjustel jäid mängust eemale põhimees Karl-Johan Lips, Mario Paiste, Martin Jurtom ja ka juba pikemat aega vigastuspausil viibiv Siim-Markus Post.

Paf Korvpalli Meistriliiga jätkub neljapäeval, 1. aprillil, kui Tallinna Kalev/TLÜ võtab vastu Rapla meeskonna.