Virves tegi juunior WRC-sarjas debüüdi mullusel Rally Estonial, kus püsis pikka aega liidrikohal, kuid langes lõpuks rehvipurunemise tõttu kolmandaks.

Lisaks Virvesile on WRC koduleheküljel toodud favoriitidena välja lätlane Martinš Sesks, rumeenlane Raul Badiu, soomlased Sami Pajari ja Lauri Joona ning britt Jon Armstrong.

Meistrivõistluste juht Maciej Woda usub, et 2021. aasta hooaeg tuleb väga pingeline ja tasavägine.

"Tavaliselt on avaetapile minnes üsna selge, kes on meie tugevaimad pretendendid, kuid sel aastal see nii pole," sõnas ta.

Lisaks Horvaatia rallile kuuluvad tänavu juunioride sarja etappide hulka Portugali (20.-23. mai), Eesti (15.-18. juuli), Belgia (13.-15. august) ja Hispaania (14.-17. oktoober) rallid.

Kõik võistlejad sõidavad taas Ford Fiesta Rally4 autodega. Arvesse läheb neli paremat tulemust. Kui võistlejad on enne Hispaanias peetavat viimast etappi teinud kaasa vähemalt kolmel rallil, on neil lõpuetapil võimalik teenida topeltpunkte.

Varem on juunioride sarjas võitjaks kroonitud teiste seas sellised rallikuulsused nagu Sébastien Loeb (aastal 2001), Dani Sordo (2005), Sébastien Ogier (2008), Craig Breen (2011) ja Elfyn Evans (2012).