Hamiltoni järel teise koha saavutanud Max Verstappen kaotas võitjale kõigest 0,745 sekundiga. Mõlemad mehed käisid boksis kahel korral, kuid teiselt stardipositsioonilt alustanud Hamilton tegi mõlemal juhul oma peatuse enne ja sellega sai ta Verstappenist ka mööda.

Kui Verstappen tuli viimasest boksipeatusest, siis oli Hamiltoni edumaa konkurendi ees üle 8 sekundi ja lõpuni 16 ringi. Värskemate rehvidega Verstappen jõudis kümne ringi pärast Hamiltoni kannule ja proovis ka mööduda. Neli ringi enne lõppu saigi hollandlane neljandas kurvis konkurendist mööda, kuid ta lõikas rajaäärest lisa ja pidi liidrikoha tagasi andma. Seejärel suutis Hamilton juba esikohta kaitsta.

Verstappen andis raadio teel võistkonnale mõista, et oleks soovinud riskida viiesekundilise ajakaristusega. "Miks te ei lasknud mul minna? Oleksin kerge vaevaga suutnud viiesekundilise vahe sisse sõita. Eelistaksin sellisel viisil kaotada, mitte praegusel viisil teiseks tulla," vahendas Autosport Verstappeni raadiosidet.

Red Bulli pealik Christian Horner teatas aga Verstappenile, et nad said kohtunikelt käsu kohe positsiooni Hamiltonile tagasi loovutada. Kuna Verstappen ei suutnud viimastel ringidel enam Hamiltonist mööduda, teenis britt karjääri 96. etapivõidu.

"Loomulikult on kahju, aga tuleb näha ka positiivset," sõnas Verstappen sõidu järel. "Me oleme neile (Mercedesele) korralikku lahingut andmas ning minu arvates on hea, et aasta niimoodi algas."

Hamilton juhib üldarvestuses sarja 25 punktiga. Verstappeni kontol on 18 ja kolmandana lõpetanud Valtteri Bottase arvel 16 silma. Esikolmikule järgnevad Lando Norris (12 p; McLaren), Sergio Perez (10 p; Red Bull) ja Charles Leclerc (8 p; Ferrari).

Meeskondlikus arvestuses on Mercedesel liidrina koos 41 punktiga. Neile järgnevad Red Bull (28) ja McLaren (18).