Hamiltoni järel teise koha saavutanud Max Verstappen kaotas võitjale kõigest 0,745 sekundiga. Mõlemad mehed käisid boksis kahel korral, kuid teiselt stardipositsioonilt alustanud Hamilton tegi mõlemal juhul oma peatuse enne ja sellega sai ta Verstappenist ka mööda.

Kui Verstappen tuli viimasest boksipeatusest, siis oli Hamiltoni edumaa konkurendi ees 6,5 sekundit ja lõpuni 16 ringi. Värskemate rehvidega Verstappen jõudis kümne ringi pärast Hamiltoni kannule ja proovis ka mööduda. Korra saigi hollandlane mööda (lõikas rajaäärest lisa), kuid see ei olnud päris määrustepärane ja ta andis liidrikoha tagasi. Seejärel suutis Hamilton juba oma esikohta kaitsta.

Kolmandana kerkis poodiumile Mercedese teine number Valtteri Bottas. Esikuuikusse jõudsid veel Lando Norris McLarenil, Sergio Perez Red Bullil ning Charles Leclerc Ferraril.

Punktikohale mahtusid ka Daniel Ricciardo McLarenil, Carlos Sainz juunior Ferraril, Yuki Tsunoda Alpha Tauril ja Lance Stroll Aston Martinil.

Mick Schumacheri debüüt Haasi roolis lõppes 16. kohaga. Samuti Haasiga kihutava Venemaa miljardäri poeg Nikita Mazepin sõitis seina juba avaringil.