Kvalifikatsioonis viiendat aega näidanud Vips sai kohtunikelt karistada ja pidi startima viimaselt kohalt.

Viimasena läks Hitech GP sõitja rajale ka laupäevases esimeses sprindisõidus, kus ta tõusis 10. positsioonile. Tänu sellele sai ta teisele sprindisõidule startida esimeselt kohalt, aga seal röövis Vipsilt poodiumikoha tehniline rike.

Vips tõusis põhisõidus kiirelt 14. kohale ja enne boksipeatust oli ta korraks isegi kaheksas. Seni teadmata põhjusel oli Vipsi boksipeatus võrreldes konkurentidega viis-kuus sekundit aeglasem, lisaks sai ta reeglite rikkumise eest viiesekundilise karistuse. Vips langes 17. kohale ja suutis lõpuks küll paarist konkurendist mööduda, aga kümne parima sekka ehk punktikohale tal asja polnud. Lõpuks jäigi Vips Bahreinis nullile.

Põhisõidu võitis hiinlane Guanyi Zhou (UNI-Virtuosi Racing), teiseks tuli eelviimasel ringil austraallase Oscar Piastriga kokku põrganud britt Dan Ticktum (Carlin). Piastri pidi katkestama, kolmandaks tõusis Vipsi tiimikaaslane Liam Lawson Uus-Meremaalt.

Põhisõidu tulemused:

.

Vormel 2 sarja asus 41 punktiga juhtima Zhou, teine on 30 punktiga Lawson ja kolmas on 28 punktiga India sõitja Jehan Daruvala. Vormel 2 hooaeg jätkub 22. ja 23. mail Monacos.