Teisipäevases võidumängus Berliini Alba üle 20 punkti ja 9 lauapalli toonud Kotsar tegi Euroliigas viiendat kohta hoidva Bayerni vastu veelgi võimsama esituse: 43 minutiga viskas ta 20 punkti, võttis 14 lauapalli (neist seitse ründelauast) ja andis kolm resultatiivset söötu.

14 lauapalli on Kotsari profikarjääri rekord, samuti polnud ta varem Saksamaal mänginud üle 40 minuti.

Eestlane oli rünnakul eriti nähtav neljandal veerandajal. 210 cm pikkune tsenter tegi individuaalse meisterlikkuse pealt mitu korvi. Normaalajal ei suutnud Hamburg siiski võitu võtta, lisaajale mindi seisul 79:79.

Lisaajal peatas Kotsar mitmel korral Bayerni rünnakud - ta meelitas välja ründevigu ja sundis Bayerni staari Paul Zipserit auti astuma.

Kotsar tabas 14 kahepunktiviskest kaheksa ja seitsmest vabaviskest neli.

Hamburgi resultatiivseim oli 21 punktiga Jordan Swing, Bayerni kasuks viskas 16 punkti JaJuan Johnson.

Mängu videokokkuvõte:

Viienda järjestikuse võidu saanud Hamburg on 15 võidu ja 9 kaotusega tabelis kuuendal kohal. Kuigi põhiturniiri lõpuni jääb veel kümme vooru, on Hamburg veerandfinaalikoha kindlustamisele üsna lähedal. Üheksandat kohta hoiab Frankfurti Skyliners 10 võidu ja 14 kaotusega.

"Oleme juba esimesest mängust näljased olnud. Oleme endiselt näljased ja muutume iga mänguga näljasemaks," ütles Kotsar pärast mängu Bildile. "Jätsime kõik väljakule. Olen väsinud, aga edu annab mulle palju energiat."

Hamburgi peatreener Pedro Calles võttis oma tunded kokku nii: "Teadsime, et Bayern on otsustavatel hetkedel Euroopa parim võistkond. Seega olime neljandal veerandil ja lisaajal eriti keskendunud. Minu jaoks oli see nagu topeltvõit, sest alistasime Bayerni ja on au võita sellist treenerit nagu Andrea Trinchierit. Austan teda väga."