Teine Mercedese piloot Valtteri Bottas piirdus kolmandal treeningul neljanda ajaga. Soomlase ette mahtus AlphaTauriga sõitev prantslane Pierre Gasly.

Viimase tunniajase vabatreeningu rajatemperatuurid ulatusid 50 kraadini, mistõttu tiimid boksist välja tulekuga 10 minutit viivitasid. Rohelise tule süttides soostus kohe rajale kihutama vaid uustulnuk Yuki Tsunoda (AlphaTauri), ülejäänud meestest veeres esimesena boksist välja Bottas, kes oma esimesel kiirel ringil kohe esimeses kurvis rajalt välja sõitis. Ka järgmised kaks kiiret ringi läksid tal rajapiiridest väljumise nahka ja ajad tühistamisele.

Esimese tõsise margi pani maha Ferrari piloot Carlos Sainz juunior alles 20 minutit pärast sessiooni algust, sõites kõvade rehvidega ajaks 1.33,931. Mercedes oli rajal aga pehmete rehvidega ning peagi tegi Hamilton uueks põhjaks 1.32,933. Verstappeni parim aeg kõvade rehvidega oli 1.32,617, mille Gasly 10 minuti pärast pehme seguga üle lõi (1.32,321).

Kui treeningust oli möödas kaks kolmandikku, läksid Mercedesed veel pehmete rehvidega rajale. Bottas ei väljunud enam rajapiiridest ja sõitis välja parima aja 1.31,855. Vahetult enne seda oli Sainz keskmiste rehvidega näidanud aega 1.32,108. Nende taga tuhises Hamilton 1.31,316-ga.

Lõplik sõna jäi pehmete rehvidega sõites Red Bullile, kellest parim oli taaskord Verstappen 1.30,557-ga. Teine Red Bull, milda roolib Sergio Perez, pehme seguga kiiret ringi püüdma ei läinud, täit potentsiaali pehmetest rattavarjudest ei pigistanud välja ka Sainz - mehhiklane ja hispaanlane platseerusid ajatabelis Bottase selja taha kohtadele 5. ja 6.

F1 kvalifikatsioon stardib Sakhiri ringrajal Eesti aja jägi kell 17, põhisõit on homme kell 18.