Nagu kolmapäeval Lublinis Tšehhi vastu, oli tänagi Eesti see, kes esimesena skooris, kui karistusalas hoidis hästi palli ja virutas selle pauguga lati alla Henri Anier. 31. minutil kaotusseisu jäänud kodumeeskond viigistas juba 45. minutil penaltist, mille põhjustas Bogdan Vaštšuk.

Teist poolaega oli mängitud 10 minutit, kui Anier Eesti teist korda juhtima viis. Konstantin Vassiljevi karistuslöök kohe ette pidama ei jäänud, aga teisest lainest lõi Markkus Poom mänguvahendi tagasi värava ette, kus Paide linnameeskonna ründaja sellele jala vahele pani.

Valgevene toibus meie teisest väravast üheksa minutiga, mil viigi lõi majja Juri Kendõš. Eesti olukorra tegi keerulisemaks Karl Rudolf Õiguse kaks kollast kaarti 63. ja 77. minutil (Levadia pallur oli vahetusest sekkunud 62. minutil). 81. ja 84. minutil sahistasid veel võrku Pavel Savitski ja Vitali Lisakovitš.

Eesti lõpetab selle koondiselaagri kolmapäeval Stockholmis maavõistlusega Rootsi vastu. MM-valiksarjas on Sinisärkidel kahe mängu järel 0 punkti, Valgevenele oli see valitsükli avamäng. Kell 21.45 kohtuvad meie valikgrupis veel Tšehhi ja Belgia.