Eva-Lotta Kiibus kerkis reede hilisõhtul lõppenud naiste üksiksõidu vabakavaga viis kohta, mis andis kokkuvõttes 14. koha. Vabakava arvestuses oli ta 12.

„Võin ütelda, et 80% ulatuses saab rahule jääda. Vabakava eel oli suur pinge. Olen õnnelik, et suutsin selles olukorras hästi hakkama saada," rääkis Kiibus. Ta tõdes, et lühikavas andis ta ära liialt palju punkte. „Soovisin sõita ilusa ja puhta kava. Nipet-näpet jäi puudu. Arenguruumi jagub."

MMil täitis Kiibus aga ühe olulise eesmärgi - ta kindlustas Eestile koha tuleval aastal Pekingis toimuvale olümpiale. „Olümpiapääsme võtmisega sai tehtud pikk samm," märkis hooaja keskel organismi laastanud koroonaviirust põdenud Kiibus. MMi ajal ta haiguse järelmõjusid enam ei tundnud. „Olin siin võistlemiseks füüsiliselt valmis ja probleeme ei tekkinud."

Vabakava eel mõtles Kiibus sellele, et eesmärgiks võetud elemendid tuleb võimalikult puhtalt sooritada. „Oma asjad tuli ära teha ja mitte järgi anda. Olin selle võistluse nimel väga palju vaeva näinud ja võin ütelda, et täitsin oma eesmärgi," sõnas Kiibus.

MMi naiste üksiksõidu kolmikvõit läks Venemaale. Anna Šerbakova kogus 233,17 punkti. Jelizaveta Tuktamõševa sai kokku 220,46 ja Aleksandra Trusova 217,20 punkti.

Kiibus kogus 181,47 punkti. Seejuures oli vabakava eest saadud 121,82 silma tema suurvõistluste parim tulemus. Kaks aastat tagasi MMil debüteerides, sai Kiibus 22. koha.