21-aastane soomlane kaotas avasetis kolmel korral oma pallingu ning pidi leppima kindla 1:6 allajäämisega. Sealt edasi lasi aga Ruusuvuori Zverevil võita vaid neli geimi, murdis kuuel korral vastase pallingu ning vormistas kahe tunniga oma karjääri suurima võidu.

"Ma ei oska isegi öelda, kuidas ma selle mängu ringi pöörasin. Ma ei tundnud end avasetis üldse kindlalt, tegin palju sundimata tvigu, kuid teisest setist alates hakkas tunne järjest paremaks muutuma," kommenteeris Ruusuovori vahetult pärast matši. "Kahtlemata on see minu karjääri üks suuremaid võite, nii et tunne on suurepärane."

Esmakordselt ATP Masters 1000 turniiril osalev Ruusuovori suutis 18-st murdepallist realiseerida kuus, 11 ässa löönud Zverev piirdus kaheksa murdevõimalusega, millest kasutas ära viis.

Tegemist oli soomlas teise võiduga maailma esikümne mängija üle. 2019. aastal oli ta Davis Cupil suutnud alistada toona viiendal kohal asunud Dominic Thiemi.

Kolmandas ringis ootab soomlast matš Rootsi mängija Mikael Ymeriga (ATP 95.), kes võitis Nikoloz Basilashvili (ATP 38.) 6:3, 4:6, 6:4.