Mihkel Kirves oli võitjate parim 20 punkti, 13 lauapalli ja 5 korvisööduga, Märt Rosenthal toetas teda 18 punkti, 5 lauapalli ja 7 sööduga. Robert Valge arvele kanti 18 punkti, 3 lauda ja 2 söötu.

Tartlaste parimana viskasid Charles Barton ja Robin Kivi 17 punkti, 11 silma lisas Oliver Suurorg, 10 punkti Emmanuel Wembi.

Tartu Ülikooli spordihoones peetud mäng algas kodumeeskonna jaoks väga kurjakuulutavalt. Kolme minutiga jäädi 0:12 kaotusseisu ja peamist rolli selles mängisid pallikaotused. Peagi aga tartlased kosusid ja hakkasid end tasapisi mängu tagasi võitlema. Veerandi lõpus tehti omakorda 11:0 spurt, millega mänguseis viigistati. Pärnu võitis siiski esimese mänguperioodi 24:23.

Teise veerandi keskel sai Pärnu meeskond kätte nelja-viie punktilise eduseisu ja kui kodumeeskonnal õnnestuski korraks punkti kaugusele pääseda, siis leiti kohe taas paar vastuseta korvi ja edu püsis. Tartu meeskond lõpetas poolaja resultatiivselt, aga ikkagi tuli pikale pausile minna viiepunktilises 42:47 kaotusseisus.

Teine poolaeg algas tartlaste jaoks taaskord külma dušiga, kui pärnakad alustasid 11:3 spurdiga ja mõne mänguminuti järel oli Tartu jäänud 13 punktiga maha seisul 45:58. Sellest mõõnast tartlased enam korralikult toibuda ei suutnud ja enne viimast veerandit näitas tabloo Pärnu meeskonna 75:60 edunumbreid.

Kuigi vahe ei olnud väga suur, siis neljandal veerandil ei õnnestunud Tartu meeskonnal kuidagi oma head rünnakurütmi saada ja Pärnu kaitse lahti muukida. Pigem eksiti rünnakul ja Pärnul oli hea võimalus kiirest või poolkiirest rünnakust korv saada. Vahe püsis üle kümne punkti ja mängu lõpetas Tartu mängujuhi Charles Bartoni kolmene, mis vormistas ka Pärnu Sadama võidunumbrid.

Tartu Ülikool Maks & Moorits on kogunud 30 mänguga 10 võitu ja 20 kaotust ning sellega asutakse 6. tabelireal. Pärnu Sadam on 23 võidu ja kaheksa kaotusega teisel kohal.