Peterburi Zeniit alistas päeva esimeses mängus võõrsil Moskva oblasti Himki 91:70 ja lõpetas oma kolmemängulise kaotusteseeria.

Zeniit sai 20-punktilise edumaa juba kolmanda veerandi lõpuks. Austin Hollins oli võitjate parim 17 punktiga, Kevin Pangos lisas 13 silma ja kuus resultatiivset söötu. Nii Billy Baron kui Alex Poythress panustasid võitu 10 punkti.

Kodumeeskonna parimana viskas Jordan Mickey 23 punkti, Aleksei Šved tõi 19 ja Errick McCollum 17 silma. Ülejäänud Himki mehed said kamba peale kokku aga vaid 11 punkti.

Xavi Pascuali juhendatav Zeniit hoiab nüüd 17 võidu ja 13 kaotusega viimast play-offi kohta ehk on kaheksas. Himki on 30-st mängust võitnud vaid kolm ning on kindlalt viimane.

Himki ja Zeniidi mängu tipphetked:


Sander Raieste koduklubi Vitoria-Gasteizi Baskonia kirjutas tabelisse kolmanda järjestikuse võidu, kui alistas oma koduväljakul lähirivaali Milano Olimpia 86:69. Pierria Henry oli hispaanlaste resultatiivseim 19 punktiga, kaksikduubli teinud Achille Polonara kogus 17 silma ja 13 lauapalli. Raieste täna mänguaega ei saanud.

Baskonia jagab nüüd koos Valenciaga 17 võidu ja 14 kaotusega 9.-10. kohta. Milano (19-12) on võrdsel pulgal Müncheni Bayerni ja Fenerbahcega, jagades 4.-6. kohta.

Baskonia võidumängu tipphetked:

Piraeuse Olympiakos jäi täna kodus alla Istanbuli Fenerbahcele 71:76 ja kaotas ka teoreetilise võimaluse play-offi jõuda. Jan Vesely tõi Türgi klubi parimana 18 punkti.

Päeva viimases kohtumises sai liidermeeskond FC Barcelona jagu külla sõitnud Berliini Albast 80:67. Nikola Mirotic viskas 26 punkti ja võttis seitse lauapalli. Kataloonia gigant on 23 võidu ja 8 kaotusega kindlalt esikohal.