Meeste üksikmängus kohtus Raul Must (BWF 84.) Serbia mängija Luka Miliciga (BWF 191.), kes pääses põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni. Must, kes naases pärast pikka pausi taas rahvusvahelisele sulgpalliareenile, leidis oma mängu kohe, minnes ette seisuga 8:3. Must näitas esimeses geimis kindlat mängu ja võttis geimi 21:12.

Teises geimis pakkus Serbia kolleeg rohkem vastupanu ja punkt-punkti mängus mindi pausile serblase eduseisus 11:10. Pärast väikest nõupidamist treeneriga suutis Must teha spurdi ja läks juhtima 19:12. Milic osutas veel vastupanu, kuid pärast 27 minutit oli Must kindlustanud võidu seisuga 21:12, 21:16.

Järgmises ringis tuleb Mustal võita Malaisia esindajat Iskandar Zulkarnaini (BWF 96.), et tagada pääs veerandfinaali.

Naiste üksikmängus teist asetust omav Kristin Kuuba (BWF 54.) mängis kindlalt üle Ungari mängija Vivien Sandorhazi (BWF 183.). Esimeses geimis oli viimane viigiseis 4:4, pärast mida läks Kuuba oma teed ja võitis veenvalt esimese geimi 21:13. Teine geim suutis ungarlanna püsida mängus geimi esimeses pooles, kuid siis jõud rauges ja Eesti esireket vormistas võidu seisuga 21:13, 21:11.

Kuubal tuleb võita veerandfinaali pääsemiseks Hispaania mängija Beatriz Corrales (BWF 135.).

Esimeste eestlastena täna platsile läinud Mihkel Laanes ja Helina Rüütel (BWF 141.) alistasid kolmes geimis Poola paari Adam Szolci ja Plawecka. Esimene geim möödus ülimalt tasavägiselt ja enamik ajast juhtisid poolakad. Laanesel ja Rüütelil oli seisul 22:21 kasutada geimpall, aga seda ei realiseeritud. Nõnda võitis poolakad esimese geimi 24:22.

Teine geim algas eestlaste jaoks hästi, kui mindi ette 8:4, kuid paar minutit hiljem oli tablool seis 9:9 ja pausile läks Eesti paar eduseisus 11:9. Pärast pausi hoidsid eestlased ohje enda käes ja võideti geim seisuga 21:18. Nõnda oli vaja otsustavat kolmandat geimi. Otsustavas geimis dikteerisid mängu Laanes ja Rüütel ning sammusid 16 parema sekka seisuga 22:24, 21:18, 21:15.

Järgmine ring kohtutakse Taani paarig Oscar Sunekæri ja Simona Pilgaardiga.

Õhtul asuvad veerandfinaali pääsu püüdma ka Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel naiste paarismängus, nende vastased tulevad kas Rootsist või Poolast.

Kvalifikatsiooniringidest ükski Eesti mängija põhiturniirile ei pääsenud.