Tänase etapi võitis itaallanna Chiara Teocci, teine oli Šveitsi rattur Ramona Forchini.

„Kuna tegu on mitmepäevasõiduga, üritasin tänast etappi alustada pigem rahulikumalt. Võtsin eesmärgiks, et esimesed 2,5 km, mis on siledal maal, pean sõitma pigem varuga, et tõusudel jõuaks kõvemini sõita. Sõidu esimeses pooles tegin mitu viga - sõitsin õigest teeotsast natuke mööda ning pidin ühes tehnilises kohas jala lahti võtma ja kõndima.

Joogipunkt oli umbes sõidu keskpaigas, siis sain ka sain raja pealt infot, et olen viiendal positsioonil. Edasi järgnes ca 9-10km pikkune tõus kuni finišini. Vajutasin joogipunktis kella peal ringiaega ning üritasin endaga kokkulepitud võimust hoida. See oli raske! Õnneks hakkas peagi ees paistma itaallanna Greta, kes startis minut enne mind ja see andis jõudu juurde.

Lõppu sõitsime juba koos, mina vedasin ja tema istus tuules. 200 m enne lõppu proovis ta küll mööduda, aga tahtsin enne teda lõpetada ning tegin veel viimase spurdi. Kolmas koht tuli täna pigem üllatusena, kuna tunne ei olnud kuigi hea. Olen siiski väga rahul ja tahan ka järgmistel etappidel head tulemust teha ning seda tuuri nautida, sest lisaks rasketele radadele on siin veel imelised vaated,“ võttis Lõiv tänase eduka etapi kokku.

Järgmistel päevadel on kavas:

26. märtsil 58km

27. märtsil 93km

28. märtsil 48km