19-aastane Selevko ei suutnud lühikava esimeses osas sooritada neljakordset hüpet ja piirdus kolmekordse lutz'iga. Kava teises pooles ebaõnnestus tal täielikult kaskaad. Selevko sai kohtunikelt 70,74 punkti, tema isiklik rekord on 80,87.

Selevkole tõi edasipääsu tema järel startinud Aserbaidžaani esindaja Vladimir Litvintsevi oodatust kehvem võistlus ja seejärel põrus täielikult 2019. aasta MM-i pronksimees Vincent Zhou (USA). Selevko edestas Zhoud 0,23 punktiga.

Lõpuks sai Selevko lühikavas 33 võistleja seas 24. koha. Juhib jaapanalane Yuzuru Hanyu 106,98 punktiga. Teisel kohal on tema kaasmaalane Yuma Kagiyama 100,96 punktiga ja kolmandat positsiooni hoiab USA esindaja, tiitlikatsja Nathan Chen 98,85 punktiga.

MM-il jagatakse välja 30-st 2022. aasta Pekingi olümpiamängude kohast 24.

Keerulise süsteemi tõttu on raske öelda, kas Selevko suudab Eestile olümpiakoha kindlustada või mitte. Riikidele jagatavate OM-pääsmete arv sõltub MM-il osalevate sportlaste arvust ja nende lõppkohtadest. Nii näiteks saaks riik naiste üksiksõidus koheselt kolm OM-pääset, kui neil oleks sel korral stardis ainult üks võistleja ja ta teeniks MM-kulla või -hõbeda.

Küll on kindel, et mida parema esituse Selevko vabakavas teeb, seda suurem olümpialootus Eestil on.