Brubaker oli 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängudel Kanada võimlemiskoondise peatreeneriks, kuid 2017. aastal pidi ta oma töökohast taanduma, kuna tema vastu esitati tõsiseid süüdistusi.

Nimelt süüdistas seni tundmatuks jäänud treeneri hoolealune, et Brubaker hakkas teda huultele suudlema, kui viimane oli 12-aastane. Lisaks tegi ta noore sportlasega koos uinakuid ning katsus teda masaažide ajal ebasobivalt.

Brubaker rääkis Kanada väljaande Global News vahendusel, et ta tõesti suudles hoolealust suule, kuid tegemist olevat olnud isaliku žestiga. Ühiseid uinakuid ta aga eitas ning massaaži puhul olevat kõike tehtud ainult sportlikke tulemusi silmas pidades.

Kohtus Brubakerit aga süüdi ei mõistetud, kuna politseiuurimises leiti tõsiseid eksimusi. Nimelt oli põhiuurija süüdistuse esitanud naisega sugulussidemetes ning lisaks tegi ta politseinikust ka oma lapse ristiema. Lisaks jagati omavahel keelatud materjale uurimise osas.

Kanada võimlemisliit nii leebe aga ei olnud ning 2016. aastal Rosie MacLennani individuaalvõistluses olümpiakullani viinud Brubakerile määrati eluaegne juhendamiskeeld.

Lisaks määrati viie aasta pikkune tegutsemiskeeld ka Brubakeri abikaasale Elizabethile, kuna viimane olevat rikkunud samuti paika pandud käitumisnorme ja eetikakoodeksit.