Kahest mängust koosnevas finaalvastasseisus sai lüüa Tyumen. Esimeses võõrsilmängus õnnestus Gazpromil kerge vaevaga lüüa Tyumeni väravasse 7 palli, teises aga oli võitlus kordades visam: Jugorskist pärit meeskond võitis tulemusega 6 : 2. Ühe karika taotleja säärast suurt võitu teise üle praegust meeskondade vormi arvestades ei oodanud keegi. Nii Tyumen kui ka Gazprom Ugra on ju ühed tugevaimad Venemaa saalijalgpalli esindajad. Meenutagem, et mõlemad meeskonnad esindavad Tjumeni oblastit ja mõlemad on hästi tuntud ka Euroopas. Tjumenlased on eelmise aasta Meistrite liiga poolfinaalis osalejad, Jugorski esindajad koos Moskva KPRFiga esindavad aga Venemaad nüüdses veerandfinaalis, mis toimub Horvaatias, Zagrebis juba üsna pea – 28. aprillist 3. maini.

Venemaa minijalgpalli assotsiatsiooni president Emil Aliev andis oma kommentaari finaalmängu lõppedes: „Venemaa saalijalgpalli 29. karikamängudes osales 35 meeskonda enam kui 30 regioonist üle riigi. Just selles näeme me turniiri peamist eesmärki: spordiala arendamine ja populariseerimine suurtes ning väiksemates linnades, võimaluse loomine harrastusmeeskondadele ja poolprofessionaalsetele meeskondadele enda proovile panemiseks ülevenemaalistel võistlustel, kus võrdsel pulgal koos teistega osalevad kodumaise minijalgpalli juhtivad klubid ning staarid. Just nii toimub meisterlikkuse kasv noortes kollektiivides, juurutatakse saalijalgpallikultuuri ja saalijalgpalliarmastust fännidele piirkondlikult. Venemaa saalijalgpalli assotsiatsioon plaanib ka edaspidi pöörata kõige terasemat tähelepanu selle omasuguste seas unikaalse võistluse arengule, seda täiustada ja moderniseerida.

Täna õnnitlen kõiki MFK Gazprom-Ugra fänne! Esiteks selle puhul, et esimest korda alates COVID-19 pandeemia algusest naasis suur minijalgpall lõpuks Jugorskisse. Teiseks, klubi ajaloo viienda rahvuskarika võidu puhul. See tulemus on Gazprom-Ugra juhtkonna, administratiivkoosseisu ja jalgpallurite ladusa koostöö tulemus. Olen veendunud, et see edu garanteerib Handi-Mansi autonoomse ringkonna minijalgpalli edasise arengu ja kujuneb lisastiimuliks kasvavale põlvkonnale. Ühtlasi kutsun üles ka Tyumeni saavutatud tulemusse väärikalt suhtuma, mis vaatamata lüüasaamisele finaalseerias on kinnituseks meie riigi stabiilseima klubi staatusele.“

Mis puudutab Venemaa meistrivõistlusi, siis tuleb Jugorski esindajatel tõusta võistluses nii kõrgele kui võimalik, et tagada endale isikliku väljaku eelis mängudes teiste ässadega, kes asetsevad praegu tabelis pisut ülalpool. Liidriks on Jekaterinburgist pärit Sinara, keda esindavad üksnes omaenda klubi kasvandikud Venemaa parimast saalijalgpallikoolist. Teisel, kolmandal ja neljandal kohal kaotatud punktide poolest on Tyumen, KPRF ning Norilski Nikel. Just see viisik astubki võitlusesse riigi meistrivõistlustel, ristates mõõgad play-off’is, kuhu pääsevad kindlalt ka Novaya Generatsiya, Samara Dynamo ja Torpedo Nižni Novgorodist. Viimastes voorudes fikseeriti rida ootamatuid tulemusi, mille seast paistab eriliselt silma Nižni Novgorodi torpeedolaste võit riikliku meistri KPRFi üle. See lüüasaamine pani moskvalaste liidriseisuse meistrivõistluste põhiturniiril vankuma ja väga tõenäoliselt mõjutab ka play-off’i kõige olulisemaid etappe, kui asi jõuab finaalini.