Koroonaviiruse tõttu kõvasti nõrgendatud koosseisus mänginud Eesti alustas hästi, kui 12. minutil asuti kohtumist juhtima. Konstantin Vassiljevi söödu realiseeris kindlalt Rauno Sappinen, kes saatis palli Jiri Pavlenka jalgade vahelt võrku.

Tšehhi vastas aga kiirelt ning juba 18. minutil viigistas seisu Leverkuseni Bayeri ründaja Patrik Schick. Tšehhi sai juhtima 27. minutil, kui Schicki eeltöö realiseeris Antonin Barak.

Seejärel lõi kolm väravat järjest Tšehhi koondise suurim staar Tomaš Souček. West Ham Unitedi mängumees oli täpne 32., 43. ja 48. minutil. Tšehhide kuuenda värava lõi 56. minutil Sampdoria poolkaitsja Jakub Jankto.

Tšehhide kuuenda tabamuse järel tekkis ka Eestil paar olukorda. Väravale oli lähedal oma debüütkohtumise teinud Bogdan Vaštšuk, kelle terava nurga alt tehtud löök raksatas latti. Eesti jõudis lõpuks ka teise väravani, kui 86. minutil saatis palli võrku vahetusest sekkunud Henri Anier. Sander Puri eeltöö järel tegi Anier kastis hea pöörde ning lõi vasakuga posti põrkest palli väravasse.

Eesti koondis peab järgmise valikkohtumise laupäeval, kui võõrsil minnakse vastamisi Valgevenega.

Otseblogi: