Kanepi murdis avaseti alguses kahel korral Davise servi ja pääses kiiresti 4 : 0 juhtima. Kuigi ameeriklanna suutis seejärel samuti kahel korral kuuendas ja kaheksandas geimis Kanepi pallingu võita, vastas eestlanna veel kahe murdega ja vormistas avaseti võidu 6 : 3.

Teises setis asus Davis 3 : 1 juhtima, ent Kanepi viigistas 3 : 3-le. Siis murdis ameeriklanna uuesti Kanepi pallingu, kuid eestlanna vastas kohe omapoolse murdega. Otsustav kolmas murre sündis kaheteistkümnendas geimis, kui Kanepi vormistas võidu teiselt matšpallilt.

"Mäng oli väga tasavägine, eriti teises setis. Olin mitmes geimis taga ja arvasin, et tuleb ka kolmas sett," sõnas Kanepi vahetult kohtumise järel.

Eestlanna lisas, et püüabki agressiivselt mängida, sest see stiil sobib talle ja toob enamasti edu. "Selline on tavaliselt minu stiil. Kui võimalik, siis ma mängin nii. Kuid on vastaseid, kes mängivad samamoodi ja siis pole see võimalik."

Küsimusele, mis on tema aasta alguse suurepärase mänguvormi saladuseks, ütles Kanepi naerdes: "Ma ei teagi. Kui teaksin, oleksin seda juba varem teinud. Sain aasta lõpus ja uue alguses palju mänge ning ma arvan, et võistlemine aitab mind. Tunnen end siis hästi."

Kanepi lõi poolteist tundi kestnud kohtumises kaks ässa ja tegi kaks topeltviga. Kui eestlanna realiseeris 11-st murdepallist seitse, siis vastane seitsmest neli. Mängu üldpunktid jäid meie teise reketi kasuks 74 : 59. Kanepi oli hädas serviga tema esimese pallingu õnnestumise protsent oli kõigest 48, kuid ka vastasel oli see vaid 57.

Teises ringis läheb Kanepi vastamisi kasahhitari Jelena Rõbakinaga (WTA 23.).

23. asetuse saanud Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 24.) on avaringis vaba. Teises ringis on tema vastaseks Sorana Cirstea (WTA 66.), kes alistas täna Katrina Scotti (WTA 443.) 6 : 2, 6 : 2.

Kontaveit on siiani Rumeenia tennisisti Cirstead kõigis kolmes mängus võitnud. Viimati kohtuti tänavu Dubais, kus eestlanna võidunumbrid olid 6 : 4, 7 : 5.

Kolmandas ringis võib Kontaveit vastamisi sattuda Elise Mertensiga (WTA 17.) ja järgnevalt Jaapani ässa Naomi Osakaga (WTA 2.).

Homme Kontaveit veel väljakule ei tule, sest siis mängitakse lõpuni avaringi kohtumised.

Tänane mäng täispikkuses: