„Panime kõik mängu. Henry tegi oma taseme juures sisuliselt maksimumi ära,“ tõdes Henry treenerist isa Tõnis Sildaru.

Henry Sildaru tegi esimesel katsel triki nose butter double cork 1260 tail grab, mille eest ta sai 80,00 punkti. Teise trikina võttis ta kavva switch dub left 1440, kuid mõlemal katsel ei olnud maandumine puhas.

Kui nose butter double cork 1260 tail grab'i tegi ta esmakordselt eelvõistlusel, siis switch dub left 1440 trikki proovis ta nüüd esmakordselt. Võrreldes varasemaga pani ta pööretel 180 kraadi juurde.

„Tundub, et neljas koht oleks täna olnud maksimum. Kaks esimest noormeest näitasid ikka meeste tipptaset. Kolmas oli ka väga hea. Henry oleks pidanud medalile jõudmiseks ennast väga palju ületama,“ tunnistas Tõnis Sildaru. „Kokkuvõttes oleme MM-iga väga rahul. Kui rennisõidus võis eeldada, et sekkume medalikonkurentsi, siis pargisõidus ja Big Airi hüpetes oli eesmärgiks üldse finaali (12 parema sekka) jõudmine. Henry teenis nendelt aladelt aga pronksmedali ja kuuenda koha.“

Big Airis kuldmedali kaela saanud Matej Švanceri võiduskoor oli 188 punkti. Teiseks tuli austerlane Daniel Bacher (181,25) ja kolmandaks itaallane Miro Tabanelli 167,25 punktiga. Henry Sildaru kogus 131,00 punkti.