Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers ütles mängujärgsel pressikonverentsil, et vigadeprobleemi tõttu läks Kalevil raskeks CSKA vastu teist üllatust teha. Veebruaris võõrsil peetud kohtumise võitis Kalev 107:102.

"Teadsin, et CSKA oli mänguks valmis, sest eelmise mängu kaotus oli nende jaoks üllatav. Meie jaoks muidugi mitte," heitis Štelmahers alustuseks nalja.

"Olime nende agressiivsuseks valmis, aga kolmandal veerandil tekkis meil vigadega probleeme. See lõhkus meie rotatsiooni. CSKA vastu oli raske kuue-seitsme mehega saada. Isegi täiskoosseisus on nende vastu keeruline," lisas lätlasest juhendaja.

CSKA peatreener Dimitrios Itoudis tänas oma hoolealuseid professionaalsuse eest.

"Kaks Kaleviga peetud mängu olid kaitse mõttes täiesti erinevad. Esimesel poolajal oli Kalev, eriti Marcus Keene, endale ja teistele võimaluste loomisel väga domineeriv. Teisel poolajal keskendusime kaitse parandamisele ja Keene'i takistamisele. Hoidsime Kalevi teisel poolajal 24 punkti peal. Kalev on väga hea vastane. Saime kindla vastuse, miks me selle mängu erinevalt eelmisest võitsime - lasime neil visata vaid 70 punkti," rääkis Itoudis.