Eelmisel nädalal jättis kohus Nabi hagiavalduse ja hagi tagamise avalduse käiguta ning talle anti nädala lõpuni aega puuduste kõrvaldamiseks, kirjutab ERR Sport. Nüüdseks on kohtu teatel puudused kõrvaldatud, kuid endiselt ei võetud hagiavaldust menetlusse.

"Hetkel on kohus selles asjas andnud Eesti antidopingu ja spordieetika SA-le ning SA-le Eesti antidoping nädalase tähtaja seisukoha esitamiseks, hagi menetlusse võtmise ja hagi tagamise taotluse kohta," vastati ERR-i venekeelsele uudisteportaalile Harju maakohtust. "Peale seda saab kohus lahendada hagi menetlusse võtmise ja hagi tagamise taotlused."

Maadluse olümpiahõbe ja kahekordne maailmameister Nabi teatas 14. märtsil, et esitas Harju maakohtule hagi Eesti antidopingu ja spordieetika sihtasutuse tegevuse suhtes, milles taotles talle määratud esialgse võistluskeelu tühistamist.

6. jaanuaril võeti Nabilt võistlusväline dopinguproov, mis sisaldas keelatud ainet letrosooli. Eesti antidoping määras talle seepeale esialgse võistluskeelu.