Neljapäeva õhtul anti sisse neli kohtuhagi. Mõni tund varem oli profiliiga teatanud, et uurib kolme massööri varasemaid süüdistusi, mille kohaselt ahistas mängujuht neid seksuaalselt massaažisessiooni ajal, vahendab The Guardian.

Watson on ebakohast käitumist eitanud ning öelnud oma teisipäevases avalduses, et kavatseb oma nime puhtaks pesta. Tema advokaat ja agent pole ajakirjanduse päringutele vastanud.

Neljapäeval süüdistustega välja tulnud neli naist on samuti tegevad spaavaldkonnas või töötavad massöörina. Nad väidavad, et Watson paljastas end neile, katsus neid oma peenisega või suudles neid vastu nende tahtmist.

Kõigil seitsmel naisel on ühine esindaja, Houstoni advokaat Tony Buzbee, kuid kõik nad on oma hagid esitanud eraldi ega ole nimeliselt tuvastatavad. Nad nõuavad jalgpallurilt kompensatsiooni ja kahjutasu ning samuti nende kohtutasude katmist.

Reedesel pressikonverentsil ütles Buzbee, et annab eeldatavasti sisse veel kümme kohtuasja ning tema firma kontrollib veel mitmete naiste kaebusi, millest üks puudutab alles eelmisel kuul juhtunut. Ta lisas, et ükski tema klientidest pole pöördunud politseisse, kuid see on nende järgmine samm.

Buzbee sõnul töötavad osad neist naistest spaades, mõned osutavad massaažiteenust oma kodus ning teised töötavad luksushotellis. Kõik nad on pärit Houstoni piirkonnast, üks reisis Houstonisse Atlantast.

Naised nõuavad 500-eurost kahjutasu, mis on väikseim, mida Texase tsiviilkohtus saab taotleda. "Ning nad tulevad nende juhtumitega välja ainult seepärast, et süüaluse või teiste temasuguste väärkäitumist tulevikus ära hoida," lisas advokaat.

Watson pääses NFL-i 2017. aasta draftis esimese ringi 12. valikuna. Algusest peale on ta profiliigas esindanud vaid Houstoni tiimi. Kolmel aastal (2018-2020) on Watson valitud NFL-i Pro Bowli ehk tähtede mängule. 2020. aasta septembris sõlmis ta Texansiga uue nelja-aastase lepingu koguväärtusega 117,5 miljonit dollarit, mis hoiab teda meeskonnas 2025. aastani. Tol hetkel oli tegemist NFL-i ajaloo suuruselt teise lepinguga (aastapalk 39 miljonit dollarit), rekord kuulub Kansas City Chiefsi staarile Patrick Mahomes'ile (45 miljonit).