Juba nädalaid ilma ühe oma põhimängija Anthony Daviseta hakkama saanud Lakers jäi viimases mängus ilma ka LeBron Jamesist, kes vigastas hüppeliigest, kui Hawksi ääremängija Solomon Hill palli pärast võideldes sellele teisel veerandil peale maandus. James jäi pärast intsidenti veel üheks rünnakuks väljakule ja tabas isegi kolmepunktiviske, kuid lahkus siis longates riietusruumi.

Lakers teatas, et James ülejäänud mänguks enam ei naase. ESPN-i ajakirjanik raporteeris, et pallur läheb parema hüppeliigesega MRI uuringule, Yahoo teatel diagnoositi tal hüppeliigese nikastus ning ta jääb määramata ajaks võistkonnast eemale.

"Miski ei vihasta ja kurvasta mind rohkem kui mitte olla olemas oma meeskonnakaaslaste jaoks! Tunnen praegu valu nii seest kui väljast. Taastumine algab nüüd. Olen varsti tagasi, nagu poleks kunagi ära läinud," kirjutas James ise Twitteris.

36-aastane James jõudis mängus koguda kümme punkti, millest piisas, et jätkata oma kahekohalise arvu punktide viskamise seeriat ja rekordit, mis on nüüd 1036 mängu pikkune.

Hawksi parimana kogus John Collins 27 punkti ja 16 lauapalli, Trae Young sai kirja 14 punkti ja 11 resultatiivset söötu. Mänguga valitseva NBA meistri vastu algas Hawksi kaheksamänguline võõrsil mängude seeria. Hawksil on käsil klubi pikim võiduseeria alates 2015. aasta jaanuarist.

Neljamängulise võiduseeria lõpetanud Lakersi tulemuslikum oli Montezl Harrell 23 punkti ja 11 lauapalliga, Dennis Schröder lisas 16 punkti ja 7 korvisöötu.

Teised tulemused:

Sacramento - Philadelphia 105:129
Golden State - Memphis 103:111
San Antonio - Milwaukee 113:120
Charlotte - LA Clippers 98:125

Tabeliseis: