Freestyle-suusatamise juunioride maailmameistrivõistlustelt on eestlased ehk Kelly ja Henry Sildaru nüüd kokku võitnud üheksa medalit. Kelly Sildaru on kuue kuld- ja ühe hõbemedaliga üldse läbi aegade kõige edukam sportlane freestyle-suusatamise juunioride maailmameistrivõistlustel.

Eestil on seega medalitabelis nüüd kokku seitse kuld-, üks hõbe- ja üks pronksmedal. Riikide kõigi aegade pingereas annab see eestlastele üheksanda positsiooni. Seekordse tiitlivõistluse eel oldi veel kümnendad, kuid nüüd kerkiti Saksamaast mööda.

Kõigi aegade medalitabelis on Eesti eespool ka Norrast (4 kuld-, 9 hõbe- ja 4 pronksmedalit). Samamoodi on eestlaste selja taga veel Soome (3 kuld-, 3 hõbe- ja 5 pronksmedalit). Eestist vähem autasusid on näiteks veel ka Hiinal, Uus-Meremaal, Itaalial, Austrial jne.

Noormeeste pargisõidus kuldmedali võitnud Matej Švancer tõi sellega tšehhidele läbi aegade esimese esikoha freestyle-suusatamise juunioride MM-idelt.

Läbi aegade kõige edukamaks riigiks on USA 27 kuld-, 35 hõbe- ja 27 pronksmedaliga. Seekordsest MM-ist jäib ameeriklased aga eemale.