2012. aasta Londoni olümpial ja 2018. aastal Wuxi MM-il võistkondliku hõbemedali võitnud Choi alistas kahekordse maailmameistri Beljajeva torgetega 15:8.

Beljajeva aga kerkis olümpiakohtade jagamisel aluseks olevas Eesti edetabelis mööda Irina Embrichist, mis tähendab, et kui Eesti naiskond pääseb Tokyosse, on tal võimalus olümpial vehelda ka individuaalturniiril.

Naiskonnavõistlus Kaasani MK-etapil algab homme eelringidega, kus selgitatakse välja teisipäeval jätkavad kaheksa paremat tiimi.

Individuaalvõistluse põhiturniirile pääsesid Eesti epeenaistest veel Veronika Zuikova, Erika Kirpu, Katrina Lehis ja Embrich. Zuikova kaotas avaringis itaallannale Federica Isolale 11:15. Isola alistas teises ringis Lehise 15:14 ning kaotas kaheksandikfinaalis Beljajevale 7:15.

Lehis oli avaringis alistanud ungarlanna Emese Szasz-Kovacsi 15:8. Beljajeva alustas põhiturniiri 15:10 võiduga itaallanna Mara Navarria üle ja võitis teises ringis poolatari Ewa Trzebinska.

Kirpu komistuskiviks osutus teises ringis ehk 32 parema seas venelanna Julia Litšagina, kes võitis 15:13. Embrich kaotas teises ringis korealannale Hyuna Shinile 11:15, avaringis oli ta prantslannast Coraline Vitalisist jagu saanud 15:12.

Tulemustel on võimalik silma peal hoida Delfi otseblogi vahendusel.