16-aastane Veesaar panustas Reali võitu viie punktiga. 11 minuti jooksul kogus ta ka viis lauapalli ja kaks resultatiivset söötu. Reali suurim skooritegija oli 28 punkyija Eli Ndiaye, Itaalia koondislane Matteo Spagnolo lisas 22 punkti.

17-aastane Kuusmaa Stella Azzurra poolelt finaalis platsile ei saanud. Itaalia tiimi resultatiivseim oli 21 punktiga Nicola Giordano.

Real kindlustas võiduga pääsu mais peetavale Euroliiga noorte finaalturniirile.

Video finaalist (alates teise veerandaja keskpaigast):

Enne mängu: Azzurra alistas A-grupis järgemööda Brno Basketi 82:65, Zaragoza Casademonti 90:62 ja Istanbuli Anadolu Efesi 69:61.

Kuusmaa resultatiivseim mäng oli Zaragoza vastu, kui eestlane viskas ligi 17 minutiga kaheksa punkti (kahesed 4/4). Lisaks sai ta kirja kaks lauapalli ning neli resultatiivset söötu. Nii Brno kui ka Anadolu Efesi vastu viskas Kuusmaa kaks punkti.

Veesaar ja Madridi Real jäid B-grupis võitmatuks. Kõigepealt alistas Hispaania klubi 89:60 Bursa Tofasi. Seejärel oli Veesaare koduklubi koguni 114:48 parem Istanbuli Fenerbahcest. Alagrupiturniirile pandi võidukas punkt Kaunase Žalgirise vastu. Reali võidunumbriteks jäid 81:64.

Veesaare edukaim esitus tuli Fenerbahce vastu. Eestlane sai kirja kaksikduubli, visates 11 punkti ja noppides 13 lauapalli. Tofasi vastu viskas Veesaar neli ja Žalgirise vastu viis punkti.