Tyson tegi uudise teatavaks oma podcastis "Hotboxin'", kus oli külas 30-aastane Mehhiko poksikuulsus Canelo Alvarez. Tysoni sõnul peab ta uue kohtumise tänavu mai lõpus. "29. mai või midagi sellist, ehk oli 31. mai. Poksin seal samas kus sinagi," sõnas ameeriklane Alvarezile. Tyson viitas sellega Miamis asuvale Hard Rock Stadiumile, kus Alvarex veebruari lõpuks türklase Avni Yildirimi alistas.

Küll aga ei avalikustanud Tyson, kellega ta kevadel poksib. 54-aastane poksilegend lõpetas mullu novembris 15 aasta pikkuse võistluspausi, kui läks näidismatšis vastamisi teise endise maailmameistri Roy Jones juunioriga. Kauaoodatud matš jäi viiki.

"Tundsin end paremini, kui eeldasin. Arvasin, et olen rohkem närvis, kui tegelikult olin," meenutas Tyson novembrikuist kohtumist. "Olin väga lõõgastunud. Tundsin, et tahan seda taas teha."

USA meedias on spekuleeritud, et Tyson võib vastamisi minna pikaaegse rivaali Evander Holyfieldiga (58). Tyson ja Holyfield kohtusid esimest korda 1996. aasta 9. novembril. Tyson oli suur favoriit, kuid Holyfield sai 11. raundis võidu tehnilise nokaudiga. Kurikuulsaks saanud teine kohtumine 1997. aasta 28. juunil lõppes kolmandas raundis, kui Tyson hammustas tükikese Holyfieldi kõrvast ning ta diskvalifitseeriti.