"Jalgpallis pole kohta rassismil ja sallimatusel," kirjutas Kamara sotsiaalmeedias. "Alates suvest on paljud meist põlvitanud, et olla solidaarsed rassist ajendatud vägivalla ohvritega. Kui UEFA tahab tõesti "näidata rassismile punast kaarti" (UEFA ametlik kampaania - toim.), peab ta lõpetama toetava teesklemise ja näitama rassismi suhtes nulltolerantsi. Mängijana eeldan, et aastal 2021 ei pea mina ega keegi teine ​​väljakul ega väljaspool seda rassivihaga silmitsi seisma."

Kudela olevat Kamarad ahviks nimetanud pärast seda, kui Tšehhi jalgpallur võitles teise Rangersi palluriga ja Soome koondislane läks teda rahustama. "Ta käskis mul vait olla ja ütles siis: "Teiseks, mu sõber." Siis tuli ta minu juurde, kattis suu käega, kummardus mu kõrva juurde ja ütles: "Sa oled kuradi ahv, sa tead, kes sa oled." Olin šokeeritud, kui kuulsin professionaalse jalgpalluri sellist rassistlikku solvangut. Ta ise väidab, et lihtsalt sõimas mind, kuid see on absoluutne vale," kinnitas Kamara.

Pärast mängu süüdistasid Kudelat rassismis ka teised Rangersi mängijad ja nende peatreener Steven Gerrard. Tšehhi klubi on kõik need väited ümber lükanud ja esitanud omakorda kaebuse Kamara suhtes.

Slavia klubi tegevjuhi Jaroslav Tvardiki sõnul tungiti kohtumise järel riietusruumide juures Kudelale Rangersi mängijate poolt kallale. "Ma olen šokeeritud. Kudela sai ühelt Rangersi mängijalt rusikaöögi. Seda nägi isegi nende peatreener Steven Gerrard, kes aga isegi ei vabandanud," sõnas Tvrdik Tšehhi meediale.

Praha Slavia tegi kordusmängu järel kaebuse Šotimaa politseisse. Süüdistus olevat esitatud just Kamara aadressil.

Tšehhi klubi alistas Euroopa liiga kaheksandikfinaalis Rangersi kahe mängu kokkuvõttes tulemusega 3:1. Veerandfinaalis läheb Slavia vastamisi Arsenaliga.