Breen kihutas viiendal kiiruskatsel Hyundai i20 R5-ga teelt välja ja rullus masinaga üle katuse. Iirlane ütles hiljem, et juhitavuse kaotamine oli tingitud rehvi purunemisest.

"Kiires paremkurvis lõhkes meie parem esimene rehv. Seejärel pööras tee järsult vasakule ning hetkel, kui rooli vasakule pöörasin, lendas rehv lihtsalt minema. Sellest hetkest alates olime autos reisijate rollis," sõnas Breen.

Kuigi Adamol oleks võimalik järgmisel MM-etapil, mis sõidetakse aprilli lõpus Horvaatias, Ott Tänaku ja Thierry Neuville`i kõrval kolmandana starti saata ka kogenud Dani Sordo, jääb ta ilmselt lootma ikkagi Breenile. Ametlikult pole Hyundai järgmise etapi sõitjaid nimetanud, ent tiimijuht andis selge vihje.

"See (katkestamine) ei mõjuta Craigi eelseisvat etappi. Ta sõitis enne õnnetust tublisti. Tähtis oli, et Craig ja Paul (kaardilugeja Paul Nagle - toim.) said asfaldirallilt kogemusi," ütles Adamo ajakirjale Autosport.

Hyundai boss jäi eriti rahule, et Neuville saavutas Itaalias kindla võidu. Belglane sõitis küll Hyundai R5-ga esimest korda pärast 2018. aasta Ypresi rallit, ent oli selgelt võistluse parim. Lisaks sai ta koostööd harjutada oma uue kaardilugeja Martijn Wydaeghe`ga.

"Thierry ja Martijn täitsid tõepoolest oma eesmärgid Itaalias. See võistlus oli osa nende plaanidest. Ma arvan, et nende koostöö muutub kogu aeg järjest paremaks ja paremaks," sõnas rahulolev Adamo.

Esmakordselt MM-kalendrisse kuuluv Horvaatia asfaldiralli peetakse 22.-25. aprillini.