"Üsna naljakas tunne, kui elus on midagi teistmoodi. Mul on nüüd kindel koht, kontor ja pood, kuhu minna. Seda pole mul varem olnud," rääkis Lappi portaalile Rallit.fi.

"Võite panna pealkirja, et Lappi ostis endale töökoha," teatas soomlane endale omase huumoriga.

Soomlase sõnul tuleb päevatöö talle ka rallit pidades kasuks. "Ma ei tulnud siia lihtsalt selleks, et taustal passida ja juhiseid jagada. Ma saan (tootmisel) sõna sekka öelda, näiteks võistlusvarustuse osas. Ma tean, mis töötab hästi ning mis on kvaliteetne," sõnas Lappi, kelle sõnul on neil ka sõiduõpet soovivaid kliente.

Mulluse hooaja sõitis Lappi M-Spordis. Suurbritannia võistkond pakkus soomlasele ka võimalust meeskonnas jätkata, kuid Lappi oleks sõitmise eest pidanud ise maksma hakkama. Sellest variandist soomlane loobus. Kuigi Lappil tänavuseks hooajaks MM-sarjas lepingut pole, pole ta jätnud lootust tulevikus taas mõne meeskonnaga liituda.

Lappi püüab ennast võimalusel rallimaailmas pildis hoida. Hiljuti osales ta Arktika rallil, kus ta WRC-2 arvestuse Andreas Mikkelseni ja Co ees ka võitis. Uus töö ei tähenda, et Lappi jätab rallimaailma selja taha. "Kui mõni võimalus tekib, siis töö pole takistus. Võtan jätkuvalt rallit väga tõsiselt. Minu eesmärk on jätkuvalt rallikarjääri edendada, aga praegune töö on tore täiendus. Vähemalt esimese kahe päeva põhjal saan seda öelda," lisas ta.