"Kahjuks on Eestis mitmed klubimängud edasi lükatud. Soovisin näha võimalikult palju kohtumisi, aga kahjuks see pole võimalik olnud. Ent olen väga rahul, et sain möödunud nädalavahetusel oma silmaga vaadata FCI Levadia ja Paide Linnameeskonna kohtumisi," rääkis Häberli intervjuus Soccernet.ee-le.

"Nüüd pean mõtlema ja mõttekohtadega on väga otseselt seotud ka FC Flora meeskonna isolatsioon. Kolmapäeval avaldatav nimekiri tuleb tavapärasest veidi pikem, et ootamatusteks valmis olla."

Eesti koondis alustab 24. märtsil 2022. aasta MM-valiksarja Tallinnas kodumänguga Tšehhi vastu. 27. märtsil mängivad Sinisärgid võõrsil Valgevenega ning 31. märtsil Stockholmis maavõistlusmängus Rootsiga.

Häberli pidas silmas Premium liiga kolmanda vooru kohtumisi (1. ja mitmed 2. vooru mängud on juba edasi lükatud), milles Levadia alistas 5:0 Pärnu Vapruse ning Paide linnameeskond 5:1 Narva Transi. Paide eest skoorisid teiste seas Siim Luts ja Henri Anier, Eesti kodakondsusega meestest said Levadial jala valgeks Bogdan Vaštšuk ja Zakaria Beglarišvili (penalti).