Eelmisest seitsmest liigamängust koguni kuus kaotanud Liverpool teenis võidu tänu Diogo Jotale, kes lõi oma endise koduklubi vastu 45. minutil matši ainsa värava.

Kohtumise lõpus sai tõsise peatrauma Wolverhamptoni väravavaht Rui Patricio, kes põrkas kokku tiimikaaslase Conor Coadyga. Keskkaitsja põlv tabas mängusituatsioonis õnnetult puurivahi pead ning Patricio jäi liikumatult murule lebama. Kodumeeskonna väravavahti tohterdati ligi veerand tundi ning siis viidi ta kanderaamil platsilt ära.

Kohtumise järel teatas Wolverhamptoni peatreener Nuno Espirito Santo ajakirjanikele: "Rui Patricioga on okei. Ta on teadvusel, ta on teadlik ja mäletab juhtunut."

"Hinnang on positiivne - temaga saab kõik korda. Põrutus, kui see on midagi nii tõsist, põhjustab alati muretsemise. Jalgpallis juhtub selliseid asju. Aga temaga saab kõik korda. Ta on heades kätes," rahustas juhendaja.

Võit kergitas Liverpooli kahe koha võrra kõrgemale ehk kuuendale positsioonile. Esinelikust ehk Meistrite liigasse pääsu tagavast kohast jäävad tiitlikaitsjad veel viie punkti kaugusele.