"Nõmme Kalju saatis meile oma selgitused ning Fredo Getulio Aurelio esindaja, vandeadvokaat Robert Sarv informatsiooni, et nemad antud tähtajaks selgitusi esitada ei jõua, vaid soovivad nädal aega ajapikendust. Meie väljastasime oma teate juba reedel ega ole sellega alaliidu reegleid rikkunud. Reeglite järgi peame selgitusteks aega andma 24 tundi, antud juhul oli seda ligi kolm päeva. Sellises olukorras, mis on avalikkuse kõrgendatud tähelepanu all ja kus on hulk informatsiooni juba teada, ei ole loogiline hakata nädala kaupa ajapikendust taotlema," ütles Eesti Jalgpali Liidu infojuht ja alaliidu distsiplinaarkomisjoni liige Mihkel Uiboleht.

"Võtame nende (Getulio ja ta esindaja) kirja teadmiseks. Ütluste andmine on võimalus, mitte kohustus. Aga meie peame selle võimaluse andma."

Jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon koguneb virtuaalsele nõupidamisele tõenäoliselt homme ning teavitab selle lõppedes avalikkust langetatud otsusest. "Suure tõenäosusega juhtub see homme. Täpset kellaaega pole veel paika pandud. Tahtsime ära oodata tänase õhtu, mil ootasime treeeneri ja klubi selgitusi. Töötame ja arutleme need ja kõik endal käes olevad materjalid läbi, iga komisjoni liige saab öelda oma seisukoha, misjärel formuleeritakse komisjoni ühine otsus. Vajadusel on meil võimalik lükata otsustamine edasi ja küsida täiendavaid andmeid, kui leiame, et meil pole asjast täit pilti ees," lisas Uiboleht.

Uiboleht pidas võimalikuks, et Kalju suhtes algatatud menetlus ei saa veel homme lõpplahendust, vaid otsus langetatakse vaid treeneri küsimuses.

Jaga
Kommentaarid