"Eelmisel nädalal avalikuks tulnud juhtumi tõttu Nõmme Kalju jalgpalliklubis oleme otsustanud lõpetada sponsorlepingu klubiga. Sponsorina seisame vastutustundlike käitumistavade ja eetika eest spordis ja ootame sama ka meie partneritelt," sõnas Levandi pressiteate vahendusel. "Antud juhtum on väga tõsine ja häiriv ning seda peavad lõpuni uurima vastavad ametkonnad. Treeneri käitumine ei olnud aktsepteeritav ning ei sobi meie ühiskonda. Meie poolt on antud sponsorleping lõpetatud ja me ei soovi olla kubiga rohkem seotud."

Paf ja Nõmme Kalju sõlmisid pikaajalise koostöölepingu mullu veebruaris. Allkirjastatud koostööleping oli sõlmitud kuni 2023. aasta lõpuni ning lepingu väärtuseks oli kokku 340 000 eurot.

Eesti jalgpalli liit algatas reedel, 12. märtsil distsiplinaarasja brasiillase Getulio Aurelio Fredo ja Nõmme Kalju FC suhtes. Menetlus algatati distsiplinaaruurimise käigus kogutud materjalide alusel.

“Uurimise käigus kogunes informatsioon, mis kinnitab ajakirjanduses ilmunud materjalide põhjal tekkinud kahtlusi. On tähtis, et ohvrid julgevad endast teada anda ja kõnealuses olukorras on selliseid inimesi rohkem kui üks,” ütles Eesti jalgpalli liidu peasekretär Anne Rei.

Endine Eesti naisjalgpallur, kes kasutab tänasel päeval nime Mia Belle Trisna, paljastas möödunud nädalal Kanal 2 saates "Õhtu", et temalt röövis 14-aastasena süütuse üks jalgpallitreener.

Jaga
Kommentaarid