Pühapäeva õhtul toimunud kohtumise ajal Nantesi vastu oli teisel poolajal näha, kuidas PSG spordidirektor Leonardo rääkis telefoniga ning suhtles seejärel meeskonna peatreeneri Mauricio Pochettinoga. Nimelt oli Leonardoni jõudnud informatsiooni, et Angel Di Maria koju on äsja sisse murtud.

Pochettino vahetas selle peale Di Maria välja ning informeerist argentiinlast juhtunust. Otseülekandest oli näha, kuidas Pochettino ja Di Maria jalutavad koos riietusruumi, kuid ainult peatreener tuli sealt tagasi. L'Equipe'i teatel kinnitas Leonardo hiljem ajakirjanikele, et Di Maria vahetati välja kodus toimunud röövi tõttu.

Mitmete väljaannete teatel oli Di Maria perekond röövi käigus kodus. Kurjategijatel õnnestus salaja koju sisse murda ning maja ülemisel korrusel asunud seif lahti muukida. Esialgselt hakkasid levima kuuldused, et kurjategijad hoidsid kodus viibinud Di Maria abikaasat ja lapsi röövi käigus pantvangis, kuid seda pole kohalik politsei kinnitanud. L'Equipe'i teatel keegi õnneks kuriteo käigus viga ei saanud. Küll aga viisi kurjategijad minema üle 500 000 euro väärtuses ehteid ja väärisesemeid.

Mängu ajal sattusid röövi ohvriks ka brasiillase Marquinhose pereliikmed. Täpsemalt murdsid kurjategijad keskkaitsja isa koju. Prantsusmaa väljaande teatel ründasid kaks meest sissemurdmise käigus Marquinhose isa, kes oli parasjagu aias koera toitmas. Kaks kurjategijat tekitasid väidetavalt isale kehalisi vigastusi, lüües teda näkku, kõrri ja ribidesse.

Seejärel otsisid mehed kodu läbi ning võtsid endaga kaasa erinevaid väärisesemeid ja 2000 euro jagu sularaha. Lisaks Marquinhose isale viibis kodus samal ajal veel kaks alaealist tüdrukut. L'Equipe'i teatel lukustasid röövijad jalgpalluri pereliikmed röövi järel ühte magamistuppa ning põgenesid sündmuspaigast.

Kohalik politsei on mõlema juhtumi osas alustanud uurimist. "Kahtlemata nägime esimest korda, kuidas ühe klubi kahte mängijat rööviti samaaegselt," sõnas anonüümseks jäänud politseinik Prantsusmaa meediale. "Hetkel on raske öelda, kas juhtumid on omavahel seotud või sattusid need juhuslikult samale ajale. Selge on aga see, et kurjategijad valisid teo ajaks just PSG kohtumise Nantesi vastu."

Eilne polnud sugugi esimene kord, kui PSG mängijate kodudesse murti. Alles tänavu veebruaris rüüstasid vargad Mauro Icardi kodu, kust varastati 400 000 euro väärtuses erinevaid asju. Icardi perekond röövi ajal kodus ei viibinud. Paar nädalat varem olid röövijad tunginud PSG väravavahi Sergio Rico koju, kust võeti kaasa 25 000 euro väärtuses käekelli ja ehteid.

PSG kaotas Prantsusmaa kõrgliiga kohtumisele Nantesile 1:2.