Venemaal kütab jätkuvalt kirgi Oberstdorfi MM-i 50 km klassitehnikamaratoni lõpplahendus, kus omavahel põrkasid kokku venelane Aleksandr Bolšunov ja norralane Johannes Hösflot Kläbo. Suusakepi lõhkunud Bolšunov sai lõpuks kaela hõbemedali, Kläbo mäletatavasti diskvalifitseeriti.

Kläbo postitas sõidu järel Instagrami postituse, kus vaatas juhtunule tagasi. Teiste hulgas laikis seda ka Retivõhh, kes hakkas selle tõttu inimestelt vihaseid kirju saamu. "Pärast sõitu postitas Kläbo Instagrami pildi ning ilma pealkirja lugemata märkisin selle meeldivaks," rääkis Retivõhh Sport-Expressi vahendusel. "See oli lihtsalt üks banaalne viis austada head sportlast ja konkurenti. Pilt oli ilus ning lisasin like'i. Ma isegi ei lugenud selle juures olnud teksti."

"Inimestele hakkas see aga silma. Mulle kirjutati, et olen reetur ja toetan Kläbot," avaldas sprinter. "Mitte millestki kisti üles skandaal ning mind hakati süüdistama. See on paraku nende õigus. Kui inimestel pole mitte midagi teha, siis palun, laske käia. Ma ei ole rahul, aga see on tavaline. Iga inimene suudab leida midagi ebameeldivat, kui ta otsib seda."