Cristiano Ronaldol ja Juventusel jääb selja taha kahetisi tundeid tekitav nädal. Teisipäeval langes Itaalia klubi UEFA Meistrite Liiga kaheksandikfinaalis konkurentsist FC Porto vastu. Nädalale pandi aga ilus punkt, kui Ronaldo kübaratriki toel võideti 3:1 Ragnar Klavani leivaisa Cagliarit.

Kuna Meistrite Liigas langes Juventus juba kolmandat hooaega järjest varases faasis välja, hakkasid meedias taas levima spekulatsioonid, et Ronaldo soovib klubist lahuda. Peamiselt seostati portugallast endise koduklubi Madridi Realiga.

Pühapäevase kohtumise järel andis Ronaldo aga mõista, et on Juventuses õnnelik. "Ma ei jõua ära oodata järgmiseid kohtumisi, väljakutseid, rekordeid ja karikaid. Uskuge mind, see lugu pole veel kaugeltki läbi. Tulevik on ees ning nii Juventuse kui Portugaliga on veel palju võita," vahendas tuntud jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano portugallase sõnu.

"Cristiano on kindlasti Juventuse tulevik," lisas klubi direktor Fabio Paratici Sky Sportsile. "Olen selles kindel. See on privileeg, et Cristiano on meiega. Oleme väga õnnelikud, et selline meister on koos meiega."