Bolšunov suutis veel kolm kilomeetrit enne lõppu gruppi vedada, aga seejärel väsis. Väike vahe tuli liidritega sisse viimasel tõusul, järgnenud laskumisel sai selgeks, et poodiumile venelasel täna asja polnud.

"Suusad ei töötanud. Lauskmaal pidin kaks korda rohkem tõukama, et ma teistest maha ei jääks. Kui viimasele laskumisele jõudsin, jäin justkui seisma. Siis oli juba mõttetu edasi võidelda. Proovisin, aga miski ei töötanud," rääkis Bolšunov intervjuus telekanalile Matš TV.

Bolšunov lõpetas usutluse siiski oluliselt positiivsemas võtmes.

"Süda tunneb, et liigun õiges suunas. Järgmisel hooajal tuleb veel vähemalt pool sammu edasi teha. Selleks on vaja palju treenida. Tahan tänada kogu koondist ja määrdemehi. Nad tegid kogu hooaja imelist tööd. Tõsi, mitte täna. Aga sellegipoolest, tänan teid kõiki, lausus ta.

Engadini 50 km sõidu võitis norralane Simen Hegstad Krüger, teiseks tuli tema kaasmaalane Hans Christer Holund. Bolšunovi edestasid ka Jens Burman (Rootsi), Johannes Hösflot Kläbo (Norra) ja Paal Golberg (Norra).

MK-sarja kokkuvõttes kogus Bolšunov 1765 punkti, teise koha sai koondisekaaslane Ivan Jakimuškin 800 punktiga. Pooltel etappidel kaasa teinud Kläbo tuli 663 punktiga kolmandaks.