"Mul hakkas seda intervjuud kuulates füüsiliselt halb," viitas Kiik Fredo Postimehele antud intervjuule. "Alaealised ja selges sõltuvussuhtes õpilased… Empaatia asemel õigustamine ning teiste süüdistamine. Loodan, et jalgpalliliit ja õiguskaitseorganid selgitavad kogu tõe välja."

Laupäeva õhtul rääkis 66-aastane Fredo ka Delfile oma versiooni suhtest, mis tema sõnul oli konsensuslik ning ilma igasuguse sunnita. Delfile antud intervjuud saab vaadata ja lugeda SIIT.

Aurelio ümber puhkenud skandaali osas on sõna võtnud ka teised ministrid. "Inimesed on erinevad, ka mõtted, teod, harjumused ja elukogemused. Seega ära eelda, et nad käituvad sinu moodi või ootuste kohaselt Eelarvamuste asemel on mõistlikum püüda aru saada, kahelda ja küsida. Ps. See ei tähenda inimesega nõustumist või tema tegude heaks kiitmist," kirjutas justiitsminister Maris Lauri Twitteris.

Lauri lisas täna: "Selgitan: see tviit on mõttearendus teatud isiklikest asjadest. Kinnitan, et asjaolu, et üks treener arvab, et seks 14-aastase lapsega on normaalne, on minu arvates jäle. Selle õigustamine samuti."

Eesti Jalgpalli Liit algatas reedel, 12. märtsil distsiplinaarasja brasiillase Getulio Aurelio Fredo ja Nõmme Kalju FC suhtes. Menetlus algatati distsiplinaaruurimise käigus kogutud materjalide alusel.

“Uurimise käigus kogunes informatsioon, mis kinnitab ajakirjanduses ilmunud materjalide põhjal tekkinud kahtlusi. On tähtis, et ohvrid julgevad endast teada anda ja kõnealuses olukorras on selliseid inimesi rohkem kui üks,” ütles Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Endine Eesti naisjalgpallur, kes kasutab tänasel päeval nime Mia Belle Trisna, paljastas sel nädalal Kanal 2 saates "Õhtu", et temalt röövis 14-aastasena süütuse üks jalgpallitreener. Reedese jalgpalliliidu pressiteatega sai kinnitust fakt, et Trisna pidas silmas Getulio Aurelio Fredot.

Jaga
Kommentaarid