Vaata intervjuud ja loe tõlget videost allpool!


Getulio, kolmapäeva õhtul tuli tüdruk nimega Mia Belle Trisna välja Kanal 2 "Õhtu" saates ja rääkis teie suhtest temaga. Kuidas te end sel õhtul tundsite? Kas teil oli tunne, et olete teinud kõik õigesti?

Ma tundsin end reedetuna, sest ma usaldasin seda inimest, kellega me olime kuus-seitse aastat koos. Suur armastus. Ma aitasin teda kogu aeg erinevates asjades. Ja siis tuleb ta sedasi välja. Ei. Inimesed teadsid, et me olime koos, sest me ei varjanud seda. Me käisime paljudes kohtades. Kõik nägid ja teadsid, aga nad ei öelnud midagi. Nad teadsid. Siis aga hakkasid spekulatsioonid nendest asjadest. Need algasid, kui nad nägid seda tüdrukut nimega Mia Belle. Mina räägin (nimetab tema nime), sest ta on tüdruk, keda mina tean. See Mia Belle on minu jaoks teine inimene.

Ta ei tahtnud, et tema nimi välja tuleks.

Ma ei saa rääkida Mia Bellest, sest ma nägin teist inimest. Paljud on mulle öelnud, et ta on muundunud. Ma ei tea, kas see nimi on tal selline raamatu pärast. Aga ma räägin tüdrukust, kes ta oli. See tüdruk oli armas. See algas nii, et tema võttis minuga ühendust.

Kuidas te kohtusite ja tuttavaks saite?

Ma olin näinud ta mängu. Ta hakkas mulle Messengeris kirjutama...

Kas te olite tema treener või ei?

Ei-ei-ei.

Tal oli teine treener?

Ta oli teises klubis.

Aga ta alustas ju Nõmme Kaljus?

Ei, aga kui ta Nõmme Kaljus oli, siis ma ei teadnud, kes ta on.

Juba sel ajal oli ta Floras?

Jah.

Miks ta teile kirjutas?

Lugu on selline, et inimesed räägivad... Aga tal oli ka keegi enne mind. Samal ajal, kui mina temaga olin, oli tal ka üks teine inimene. Miks tullakse rääkima minust? Mis selle teise inimesega siis on?

Äkki sellepärast, et te olete jalgpallitreener?

Jah, aga teisest inimesest ma ei saa...

Te ei saa kõike rääkida?

Jah. Kui tuleb veel tugevamaid asju välja, siis ma pean ka asju välja rääkima. Tema küsis, kas ma saan teda aidata. Ma ütlesin, et me saame käia treenimas, tulles siia, Hiiule või kuhugi mujale. Tal olid oma trennid oma treener. Kui ta oli parim noor mängija Eestis, tuli tema treener mind õnnitlema selle eest, mida ma (nimetab tema nime) tegin. Ta ütles aitäh.

Enne kohtumist olime kuu aega ainult Messengeris rääkinud. Siis hakkab ta rääkima, et talle meeldivad mu juuksed ja see ja see... Võibolla saad sa mind aidata, sest mul on need unistused?

Te ei arvanud, et see on kuidagi imelik, et 14-aastane tüdruk...?

Ei, sest ta teadis, et ma olen treener, kes treenib naiskondi Kaljus. Ta hakkas mind armastama. Siis hakkasime me koos olema. Ja see lõppes, kui ta läks USA-sse. Mulle ei meeldi, et ta ütles, et ta tahtis minust põgeneda. Ta tahtis minust põgeneda, aga küsis, kuidas saada USA-sse? Kui ta USA-sse läks, siis me rääkisime iga päev. Ta rääkis, kuidas trennis läheb ja kuidas üldse elu on. Siis pidi ta riideid ostma, ma saatsin talle raha. Siis ütles, et tal on veel midagi, ma saatsin veel raha. Milleks "põgeneda", kui ma sulle raha annan?

Ta kirjutas raamatus ja rääkis ka telesaates, et te sõidutasite teda ringi ja ühel päeval te sõidutasite ta metsa. Ta oli 14. Ja siis te võtsite temalt süütuse.

Esiteks, ma ei sõidutanud teda metsa. See ei olnud nii. Kui me läksime metsa, siis me olime juba koos. Me jalutasime metsas nagu paar. Tema näitas mulle seda metsa, sest ma ei teadnud seda kohta. Pärast seda käisime seal mitu korda. Tema rääkis, et mina viisin teda... Ei-ei-ei! Ei olnud seda pidi!

Te olite metsas. Kuidas asjad siis nii kaugele arenesid, et te võtsite seal temalt süütuse?

Vaata videot!


Me olime juba koos.

Aga see oli esimene kord, kui te seksisite, kas polnud nii?

Ei-ei-ei!

Te olite siis juba varem seksinud?

See oli peale seda. Ei olnud nii, et me kohtusime ja siis kohe seksisime. Ühel päeval ta ütles, et ta tahab rääkida. "Sõida mööda seda tänavat, pööra sinna", ja BOOM! Siis me läksime sinna [metsa]. Ma ei teadnud seda kohta. Teinekord ta palus end peale võtta. Päeval, kui me metsa sõitsime, võtsin ma ta peale, sest ta tahtis minuga olla.

Mis seal metsas juhtus?

Me olime seal, musitasime... Nagu ikka, sa kõnnid, sa musitad, kõnnid edasi. Nii oligi! Me ei seksinud metsas. Ei! Kõik, mis juhtus, ei olnud nii, et ma teda sundinud oleksin. See oli mõlemapoolne. Tema tahtis seda. Kui see oleks teistmoodi, siis miks tema mulle seda metsa näitas?

Me olime koos juba pikka aega enne seda metsaskäiku. Kui me hakkasime treenima, siis ma tundsin, et tal on tunded. Ja mul tekkisid ka tunded, sest mulle meeldis, milline ta oli.

Mis teile tema juures meeldis?

Ta meeldis mulle, sest ta oli tark tüdruk. Targa all ma ei mõtle, et ta oli haritud või midagi sellist.

Kas teil oli teemasid, millest rääkida?

Jah. Ta aitas mind vahel... [mingite turniiriga seotud asjadega], sest ta tundis arvutit. Ta aitas mul teha seda ja teist - muidugi ma ei arvanud siis kohe, et ta on tark. Aga inimesed peavad aru saama... Okei, ta oli 14, aga mis sellest ajast, kui ta oli 17, 18, 19, 20...?

Aga see algas, kui ta oli 14. Kas te ei arvanud, et on pisut kohatu alustada suhet 14-aastase jalgpalluriga, olles ise treener?

Ma ei olnud tema treener. Ma aitasin teda...

Teie, ametilt jalgpallitreener kui selline.

Ta ei olnud mu tiimis, ta ei olnud...

Siis on see okei?

Ei, see ei ole okei. Ma tunnistan, et see asi ei olnud õige. Aga kui sa end asjaga seod... Ma jõudsin koju ja ta kohe, BOOM!, kirjutas mulle: "Helista mulle!". Siis ta kolm tundi lihtsalt rääkis, rääkis ja rääkis. Iga päev.

Aga miks ta ei räägi teisest mehest, kellega ta oli 14-aastaselt? Miks ta seda varjab? Sest ma ei olnud ainus. Miks ta ei võinud mind nimepidi nimetada? Okei, kõik teadsid, kes ma olen. Aga teist meest hoidis ta saladuses.

Te ütlete, et samal ajal, kui ta teiega suhtes oli, oli tal teine täisealine mees, kellega ta samal ajal seksuaalsuhtes oli?

Jah. Nii oli.

Ma küsin teilt, kas Mia Belle oli ainus tüdruk, naisjalgpallur, kellega teil oli seksuaalsuhe, kui ta oli alaealine?

Ütleme nii...

Kas ta oli ainus või neid oli veel?

Mul on, mul on... (Mõtleb pikalt - G.L.). Okei, see tüdruk, kellele ma massaaži tegin, seal ei olnud seksi.

No seks on seks.

Ma olen olnud mitmete naistega, aga mitte oma tiimist...

Aga teistest tiimidest?

Selles ongi asi. Hakatakse kirjutama, aga need pole noored tüdrukud, vaid vanemad. Mitmed tüdrukud on küsinud, kas nad saaksid treenima tulla. Ma ütlen neile "ei". Kui ma olin (nimetab Mia Belle päris nime), siis ma olin ainult temaga. Ainult tema. Mul ei olnud ühtegi teist tüdrukut.

Aga peale seda?

Kui ma olin üksi, siis ma olin üksi. Siis tuli siia üks tüdruk Soomest, kellega ma olin. Ta läks tagasi Soome ja hakkas siin nädalavahetuseti käima.

Kui vana tema oli?

Ta oli 25.

Seega, te pole kunagi olnud seksuaalsuhtes ühegi teise alaealise naisega, kes on naisjalgpallur? Ei teisest ega enda tiimist?

(Mõtleb pikalt - G.L.)

Te mõtlete!?

Jah, loomulikult ma mõtlen.

See peaks ju selge olema! Ma tean küll kõiki tüdrukuid, kellega ma olen seksinud.

Kõik ütlevad, miks sa sellega seksisid ja sellega... Nüüd hakkavad paljud asjad välja tulema. Kui inimesed hakkavad rääkima asjadest nagu täna mulle öeldi, et ma olen seksinud lapsevanematega! Milliste lapsevanematega? Et kõigepealt oli noor tüdruk ja siis...

Meil ei ole seda informatsiooni, aga ma nägin [intervjuud Postimehes] ja saan aru, millest te räägite.

Kas ma olen veel gei ka? Sest ta küsis ka meeste kohta. Sellepärast mulle see intervjuu ei meeldinud. Ma tulin siia, sest ma tahtsin oma nägu näidata. Ma tulin rääkima (nimetab Mia Belle pärisnime). Ma tulin selgitama seda, mida tema rääkis. Sellepärast ma seda intervjuud teengi. Teised asjad, mida mu advokaat ei taha, et ma räägiks, nendesse ma ei lähe. Ma ütlesin, et ma võin seda teha. Aga me peame rääkima Mia Bellest (nimetas tema eelmist nime), sest kogu see asi käib tema ümber ja mida tema tegi. Ma võib öelda, et see oli vale, et ma temaga olin. Mitte vale selles mõttes, et see oleks illegaalne. Ta ei olnud minu mängija. Ta võis käia kord nädalas treenimas, aga me olime iga päev kontaktis. Tal oli mu korteri võti. Ta pani sinna endast palju pilte üles. Kui tüdrukud tõid mulle sünnipäevaks ühe pildi, siis ta läks ja pani enda pildi sinna keskele! Siis ta võttis ühel päeval arvuti... Sest mu ekstüdruk jäi minuga sõpradeks. Ma küsisin: "Kus minu ekstüdruku pilt on? Kuidas sa mu parooli teadsid? Miks sa selle puhtaks tegid?" Ta vastas: "Sest ma tahan, et oleksin ainult mina." Ma ütlesin: "See tüdruk on mu sõber, ma pean teda austama, sest meie lõpp oli viisakas."

Ma tulen koju - tal on võti - ega teadnud, et ta seal on. Ta hoidis end pimedas varjus. Ta tuli mulle selja taha. Ma olin nii hirmunud. Ta oli vahel seal viis päeva. Mu tütar sai temaga väga lähedaseks, kui ta oli 17. Tutvustasin teda oma tütrele. Mu tütar vaatas mind nii - (kortsutab kulmu - G.L.). Me ei ela temaga (tütrega) koos. Tütar ütles: "Ma ei hakka midagi ütlema, sest sa oled temaga õnnelik, ja tema sinuga. Ma ei ole sellega nõus, aga ma ei ütle, et sa ei tohi temaga olla, sest ma ei ela siin, vaid käin sind lihtsalt vaatamas."

Just nüüd, kui see kõik tuli, ütles mu tütar: "Aga ma mäletan, kui ta oli 20-aastane, või 21, siis te olite nii... Hoidsite teineteist, ta oli sinu pärast nii elevil. Ja nüüd ma olen šokeeritud, sest ma tean, mis teie vahel oli. Te olite mõlemad tõeliselt armunud."

(Kerib ajas tagasi eelmise lõigu juurde - toim) Siis ta küsis: "Aga kuidas tulevikus hakkab olema?" Ma ütlesin, et ma ei tea, mis tulevikus saab. Praegu me naudime hetke. Tema armastab mind, mina armastan teda. Ma aitasin seda tüdrukut. Ta tuli minu juurde küsimusega: "Getu, mu telefon on katki. Osta mulle uus telefon!" Ta helistas mulle iga päev, et ma ta kooli viiksin. Ta elas nelja bussipeatuse kaugusel oma koolist! Ma küsisin: "Miks sa bussiga ei käi?" Ta ütles: "Aga ma tahan koos sinuga olla!" Vahel kutsus ta mind oma mängudele järele. Ma tegin ka seda.

Kas te toetasite teda finantsiliselt? Tegite talle kingitusi?

Ei, nii see kunagi ei käinud. Kui ta läks USA-sse...

Aga varem, Eestis viibitud aegadel?

Ei-ei-ei! Ma andsin talle vaid telefoni. Okei, me käisime baarides ja sellised asjad - mina maksin. Käisime kinos - mina maksin. Käisime mitu korda ka kolmekesi, koos minu tütrega kinos. Siis ma maksin kõige eest. Aga kunagi ei olnud nii: "Võta mult raha!" Ei, mitte kunagi. Ma andsin talle raha ükskord, kui ta mind ühe projektiga aitas, sest ta tunneb arvutit minust paremini ja kulutas selle peale palju aega ning pidi seda võtma oma koolitükkide arvelt.

Kui ta läks AC Milani, tõin ma ühe skaudi Saksamaalt teda vaatama. Ta ütleb, et ma manipuleerin teda ega lasknud tal minna! Kuidas sai siis ühe inimese tuua, kes ta Itaaliasse viib. Ja mina manipuleerin ega lase tal midagi teha!

Tüdruk tahtis mängida tipptiimis. Mees tuli Saksamaalt, rääkis temaga, ütles, et üritab midagi leida. Siis tuli üks sõber Itaaliast, Juventuse treener ja AC Milani naiste juhendaja. Ma ütlesin: "Vaadake, mul on siin üks tüdruk, kes on hea mängija." Ta helistas ja ütles: "Ta võib tulla. Ma rääkisin presidendiga." Ta ema läks temaga kaasa. Ta ju lahkus! Kamoon, kuidas see manipuleerimine on?

Küsin teilt: tavaline suhe Eestis näeb välja selline, et mees kohtub vanematega. Tüdruk tavaliselt tahab teda oma vanematele tutvustada. Kas te kohtusite tema vanematega? Kas te sõite koos õhtust?

Ei-ei-ei! Miks?

Te ei soovinud ema heakskiitu?

Ei, ma ei tahtnud niimoodi.

Ta oli ju 14.

14-aastaselt me alustasime käimist, aga ta oli ka 18, 19...

Aga 14-18 eluaastani on ka neli aastat.

Jah, jah... Täpselt nagu ma ütlesin, te räägite asjadest...

Ma küsin suhte kohta. Ma tahtsin teada, kas see oli normaalne ja tervislik suhe.

Ei, mitte kõigi jaoks. Te ei saa mulle nendest asjadest rääkida, sest ma tean...

Aga kas see oli tervislik ja normaalne suhe?

Normaalne, sest me olime iga päev koos. Me tegime kõike - käisime väljas, käisime rannas.

Aga tema ei teadnud?

Ei, tema ema ei teanud.

Miks?

Miks ma peaks sinna minema? Miks ta ise ei öelnud oma emale?

Äkki ta kartis?

Okei, aga miks te mult seda siis küsite? Teil on nii lihtne küsimusi esitada.

Ma räägin, milline peaks olema normaalne suhe Eestis.

Ma olen Eestis olnud 13 aastat, ma tean seda teemat.

Ma usun, et see on Brasiilias samamoodi.

Jah, jah, igal pool. Ükskord hiljem tuli mu tütar oma poiss-sõbraga, lahkus ja tuli aasta hiljem teise poiss-sõbraga. Ma küsisin: "Kui palju poiss-sõpru sul on?" Ta rääkis, et eelmine poiss oli probleemne, tegi narkootikume, ta ei tahtnud ja nii edasi.

Temaga (Mia Bellega) oli nii, et ta ema küsis: "Kuhu sa magama lähed?" Ta vastas: "Oma poiss-sõbra juurde."

Ja ema ei tahtnud teada, kes on see poiss-sõber?

Ta ütles, et tahab ühel päeval teda tunda. Aga see oli tema ja ema vaheline asi.
Ma valmistasin end ette, kreemitasin. Ja kui ma teda vaatasin, oli ta ainult aluspükste väel. Pükstel oli logo kirjaga: "Kas sa tead, kuidas pidutseda?" Siis ma mõtlesin, et midagi on valesti. Milleks see?
Getulio täna varem Soccernet.ee-s kirjeldatud masaaži-episoodist

Kas te tegite koos pilte, postitasite neid sotsiaalmeediasse, nagu armunud paarid teevad?

Jah, mul on need olemas! Mu advokaadil (Robert Sarv - toim) on need. Ta ütles: "Te näete nendel piltidel nii õnnelikud välja." Ta (Mia Belle) kustutas palju asju ära. Ma läksin vaatama ja küsisin: "Kus on see ja too?" Mitte ainult pildid minust ja temast, vaid ka mu ekstüdrukust. Ta kustutas need ära.

Advokaat küsis minult pilte. Ma hakkasin vaatama, kuhu need kadunud on. Ma polnud viis-kuus aastat tagasi tehtud pilte ammu vaadanud. Nüüd ma näen, et neid pole enam seal. Mul oli üks tüdruk, mille ma panin üles, kui ta Itaaliasse läks. Seal oli kirjas: "Õnn kaasa Itaalias, kõik läheb hästi!" Aga nüüd ma ei leia seda enam. Küll aga on mul pildid temast, mis tema mulle koju üles riputas. Paljud inimesed, kes mul külas käivad, küsivad: "Kas see on sinu tüdruksõber?" Ma ütlen: "Jah, jah, minu tüdruk." Ta jättis selle sinna, et inimesed näeksid. See oli pilt, mis oli ka mu sotsiaalmeedias. Ta tegi sellest koopia ja pani seinale.

Kas te tegite oma naiskonna tüdrukutele massaaži?

Ei, oodake...

Ma räägin episoodist, mida tüdruk nimega Birgit ajakirjanduses rääkis.

Ma ütlesin, kuidas inimesed räägivad... Birgit oli selle asjaga politseis. Seda uuriti. Politsei sulges selle juhtumi.

Sest asitõendeid polnud?

Ei, sest see oli vale.

Kuidas saabki massaažist tõendeid olla?

See oli nii, et ta küsis mult nädal aega: "Lähme treenima."

Kui vana tema oli?

Ta oli 18, 17, midagi sellist. Ta oli selline tüdruk, kes kellegagi ei rääkinud. Siis ta palus trenni, aga ma ütlesin, et meil ei ole trenni. Siis reedel oli meil siin (Hiiu staadionil - toim) tiimi treening. Laupäevane mäng jäi aga ära. Siis ta ütles: "Me võime ju homme trenni teha." Ma andis järele ja ütlesin: "Okei, mul pole mängu, lähme treenime!" Aga kui ta tuli ja me olime trenniga alustanud, ütles ta mulle: "Ma tunnen seljas valu." Kolme minuti möödudes! Ma olin vihane! "Ma tõin su siia treenima. Sa olid eile nii hea. Siis polnud veel mingit valu. Nüüd sa ütled, et sul valutab." Soovitasin tal proovida soojendust teha. Ta ütles: "Ei-ei. Mul valutab siit ja siit... Sa pead minuga midagi tegema."

Ja kuhu te siis läksite?

Siis me läksime minu koju.

Teil pole siin, klubis massaažilauda?

Ei-ei, siin polnud midagi. Me läksime sinna, lobisesime niisama. Ma ütlesin, et mine riietu, käi duši all või midagi. Väljas sadas, aga tema oli lühikestes pükstes. Siis algasid kummalised asjad. Ma ütlesin talle: "Mine sinna voodisse." Siis ma hakkasin käsi kreemitama...

Nagu magamiseks mõeldud voodi?

Jah, ühele inimesele. Ma valmistasin end ette, kreemitasin. Ja kui ma teda vaatasin, oli ta ainult aluspükste väel. Pükstel oli logo kirjaga: "Kas sa tead, kuidas pidutseda?" Siis ma mõtlesin, et midagi on valesti. Milleks see? Ta seisis nii (demonstreerib videos, kuidas ta seisis - toim). Siis ma ütlesin, okei, viska pikali.

Ta oli 17?

17. Kuu aja pärast 18 saamas. Siis ma hakkasin massaaži tegema. Siis läks rinnahoidja kinnitus lahti. Ma vabandasin. Ta ütles: "Pole probleemi." Ja võttis selle ära. Ma ütlesin siis endale, et miski siin ei ole õige. Tegin massaaži edasi, jalgadele. Küsisin temalt, kust tal valutab. Pärast massaaži me istusime. Aga ta oli ikka veel alasti. Ma ütlesin, et ta võib riidesse panna. Ja ta panigi. Me rääkisime veel tund aega. Ma küsisin temalt: "Miks sa tüdrukutega ei räägi? Sa pead nendega rääkima." Tema vastas: "Ah, ma ei meeldi neile..." Ma ütlesin, et kui sa tahad jalgpalli mängid, pead sa grupiga suhtlema. "Kuidas sa ei tea, et ei meeldi? Sa ei ava oma suudki."

Kas te puudutasite teda jalge vahelt või mitte, nagu ta ütleb?

Ei-ei-ei!

See on siis vale?

See on vale! Ta räägib valesid. See ongi siin point. Kui midagi sellist oleks olnud, siis ta oleks lahkunud. See on bulls**t!

Aga miks ta peaks teie arvates valetama?

Ma kohe jõuan selleni. Meil oli siis üks mäng, kuhu ta ei ilmunud. Ta ütles, et käis politseis. Ma küsisin: "Mida!?" Ma ütlesin, et sõidutan su koju. Ta palus end ühe bussipeatuse juures maha panna, mille lähedal ta elavat. Väljas sadas. Kalju klubi helistas siis talle, et see asi selgeks rääkida.

Sest ta pöördus politseisse?

Jah. Kalju teadis. Ma ütlesin, et lähme siis vaatame, mis juhtub. Kui ma teada sain, ütlesin, et tahan ka sellel koosviibimisel olla. Sest ma tahtsin, et ta oma ema ees ütleks, mis on tõde. Kohtumine toimus tema, Kalju ja ta ema vahel. Seal oli klubist [Kristen] Viikmäe ja veel üks inimene. Viikmäe helistas ja ütles: "Getu, tule räägi nendega!" Ja kui ta teadis, et ma tulen, siis ta lahkus. Ma küsisin seal: "Kus on Birgit?"

Võibolla ta ei tahtnud teid näha?

Ta kartis, mida ma võin öelda, sest ma oleks tema ees öelnud, mis tegelikult juhtus. Siis politsei uuris seda - neil on kogemused ja kõik. Politsei uuris ja ei leidnud midagi. Sest ta valetas!

Politsei küsitles ka teid?

Nad uurivad kõike, küsitlevad tunnistajaid ja nii edasi.

Aga nad ei helistanud teile?

Nad ei saanud mulle helistada enne, kui nad asjadest ei tea. Kui nad leidsid, et midagi on valesti. Mingid tunnistajad, ma ei tea kes, ütlesid midagi. Siis nad ütlesid, et see on bulls**t. Sest kui ta hakkas seda lugu rääkima, siis nad sulgesid selle juhtumi, sest see oli bulls**t, see oli vale!

Aga nüüd jõuame selleni, miks ta seda tegi. Võibolla ta arvas, et kui ma temaga seksin, hakkan ma talle teiste tüdrukute ees tähelepanu pöörama...

Arvate, et ta tahtis saada populaarseks?

Jah, nii ma mõtlesin. Ma ei tea ühtegi teist põhjust. Sest ta käis mulle terve nädal peale. Ja kui me treenima hakkasime, ütles, et tal valutab. Ma olin vihane, sest mind toodi selleks kodust välja. See on kõik puhas vale!

Te ei tundnud sel ajal, et teid süüdistatakse alusetult? Te võinuksite ju politseisse pöörduda ja selle peale kaevata?

Nüüd, praegu siin, mitmete asjade tõttu, mis hakkavad tulema - siis ma lähen küll politseisse.

Tahtsingi küsida, et mis on nüüd teie järgmised sammud?

Ma pean järgmise sammuna vaatama, mis saama hakkab. Ja siis järgneb see samm, et ma avan suu, et rääkida paljudest asjadest.

Politseile või avalikkusele samuti?

Avalikkusele enne.

Miks nii?

Samal põhjusel nagu täna. Ma kaitsen siin ennast. Nüüd sõltun ma oma advokaadist. Ma ei saa mitmeid asju rääkida, sest äkki tuleb teine osa. Ma ei taha kaasata praegu teisi inimesi ja nimesid nimetada. Mu advokaat ütles, et ma võin kaevata kohtusse selle, selle ja selle inimese, sest mul pole mu tööd. Kõigepealt tahan ma asjad selgeks rääkida, sest mind hakatakse erinevates asjades süüdistama.

Ma võiksin minna teise riiki, mind on kutsutud, sest mul on siin nii palju sõpru. Paljud inimesed toetavad mind siin.

Teie naiskond tegi täna toetava Facebooki-postituse. Mis tundeid see teis tekitab?

Ma muutusin emotsionaalseks ja hakkasin nutma, sest ma olen neid tüdrukuid ja nende vanemaid tundnud 5-6 aastat. Nad teavad, kuidas ma nende eest hoolitsen. Üks tüdruk, kes oli 14, elas Keila lähedal metsa sees. Kooli minekuks pidi ta ärkama kell 5 hommikul, sest busse polnud. Ma sõidutasin teda mitmeid kordi, kui ta mängudel käis. Pole kunagi tema juuksekarvagi puudutanud! Tema ema tänas mind, et ma ta tütre koju tõin. Ma ütlesin, et sa elad ju maailma lõpus! Ma tegin seda, sest tüdruk peab koju saama. Ta ütles: "Tule, mu ema maksab sulle bensiini eest." Ma ütlesin, et olgu siis nii.

Mõnel tüdrukul pole autot. Mõnda tüdrukut olen ma sõidutanud neli aastat. Teised ütlevad, et on mind kuus aastat tundnud ja ma olen neid alati kenasti kohelnud. Aga te peate aru saama, et on grupp kenasid ja on grupp intrigante. Eestis on kümme korda lihtsam treenida ühte meeste tiimi kui noori tüdrukuid. Sest seal on nii palju intriige - üks räägib ühte, teine teist. "Ma tahan olla kapten", "ma tahan olla see".

Üks asi veel... Üks kord tuli üks vanem kapten minu juurde. Ma olin seal, koridoris. Ta ütles: "Kuula, Getu, kas sa ei karda, et tüdrukud sinu vastu pöörduvad?" Ta polnud õnnelik, sest ta oli abieluinimene. Ma ütlesin: "Muidugi, kunagi ei või teada." Ta ütles, et õelad tüdrukud tulevad mu järele, sest nad on nii hullud.

Te ei tea, kui paljud tüdrukud mulle ise kirjutavad: "Tere, kuidas läheb?" Ma ei lähe sellega kaasa, sest ma ei taha seda.

Veel üks asi Mia Bellest - ta ütles, et kui ta tuli USA-st tagasi koduseid külastama ja te ütlesite: "Ma tean, mida sa teed. Ära tee seda." Ta ütles, et te ähvardasite teda.

Ei-ei-ei! Kuulake nüüd... Meil oli üks suur-suur tüli.

Millest?

Petmise-asjad. Ta pettis mind ja siis meil oli tüli. Ta oli seal, mina siin. Ma küsisin: "Miks sa seda jälle tegid? Sa lubasid, et ei tee seda enam. Siis läks asi meie vahel väga pingeliseks. Kui ta siia (Eestisse - toim), ma ei teadnud, et ta siin on. Me olime siinsamas (klubis - toim). Me ei rääkinud [sel ajal]. Ta tuli minuga kohtuma. Ma olin üllatunud, sest see oli suur tüli. Ta küsis: "Hei, kuidas sul läheb, bye, bye!" Ma vaatasin talle otsa ja ütlesin, et mul on okei. Siis hakkasime jälle tasapisi väljas käima. Meil oli "kokku-lahku-kokku-lahku" suhe. Kui ma ütlesin "Ma tean, mida sa teed", oli see selle kohta, et ta mind pettis. Ma olen temast viis korda lahku läinud.

Viies kord oli siis, kui ta oli 14. Ta pettis mind ja ma ütlesin: "Ma ei taha sinuga rohkem kohtuda." "Olgu, sa jää temaga, ma jään siia." Ma läksin koju, aga kahe tunni pärast hakkas ta helistama, nuttis: "Anna andeks, palun, ma ei tee seda enam." Ma ütlesin: "Kamoon, sa läksid teise mehe juurde. Mida sa teed? Ma austasin sind, ma aitasin sind." Aga ta meeldis mulle. Ma küsisin: "Mis su probleem on? Kas keegi tegi sinuga sedasi? Tegi sulle haiget? Ja nüüd üritad sa mulle sama teha? Mina kohtlesin sind hästi, miks sa mulle nii teed?" Siis ta ütles: "Jah, keegi tegi seda ka mulle." See juhtus varem. Ma ei teadnud, mis juhtus. Ütlesin, et mina pole teda kunagi petnud, aga tema läheb teise mehe juurde.

Ma küsin teilt veel ühe isikliku küsimuse: kui palju suhteid teil on Eestis veedetud aja jooksul olnud? Ja kui vanad need tüdrukud tavaliselt on?

Ma olen olnud mitmete inimestega. Ma olin ju kogu aeg Prive's (Kalju presidendile Kuno Tehvale kuuluv Club Prive - toim), mõnel teisel diskol, siin ja seal. Seal oli ikka naisi.

Olid nad enamasti noored?

Ei-ei, igale poole ei saa noored naised minna. Näiteks kui sa lähed Hollywoodi, on seal 20-aastased tüdrukud, kes ütlevad: "Ma tean, kes sa oled!" Siis sa räägid nendega. Ma ei taha minna otse inimese juurde. Sa kohtud nendega ja hakkad Facebookis rääkima ja nii edasi...

Seega neid on olnud palju?

Jah, neid oli palju, sest...

Aga kui paljud neist on olnud alaealised?

Ma ei tea, sest paljud neist võivad valetada. Kui ta on juba selles kohas, siis ta peab olema vanem. See ongi teie viga, te arvate, et teie olete täiuslik nagu masin. Mul oli täna sellele Postimehe mehele suur sõnum, sest mulle ei meeldinud, et ta räägib, nagu oleks ta täiuslik. Ta üritas mind maha teha ja küsis, kas ma olen olnud lapsevanematega! Mu advokaat hakkas naerma. Ta ütles "kas isa või emaga". Kust sa selliseid asju võtad!? "Sest on öeldud," ütles ta. Väga paljud inimesed võivad sulle kirjutada, kellele ma ei meeldi. Ma tean, kes need inimesed on. Ja ma tean, et sellel inimesel oli siin probleeme. Sest see inimene tahtis tiimi kontrollida, aga ma ei lasknud. Mul on inimesi, kes tahtsid saada kapteniks. Ma ütlesin: "Meil on kapten." Aga tüdruk ütleb: "Mina tahan oma sõprade kapten olla." Ma ütlesin: "Kõik on siin sõbrad, aga teine tüdruk on hea kapten." Sellest tuli konflikt.

Nüüd on Birgit juba kaks korda... Kõigepealt läks ta politseisse ja nüüd ta tuleb minu järele avalikult. Politsei juba tõestas, et ta valetas. Aga ta mõtles, et kuna tema (Mia Belle - toim) välja tuli, siis ma lähen ka.

Olete te viimastel päevadel Mia Belle ja Birgitiga rääkinud?

Ei-ei-ei. Ma ootan, mis nüüd edasi saab.

Arvate, et rohkem inimesi hakkab teid süüdistama?

Ei, ma mõtlen, et Mia Belle hakkab. Mu advokaat valmistub mõningaid inimesi kohtusse kaebama, sest meil on juba tõendeid, et seesugune "bla bla bla" ei ole üldse tõsi. Mind on töökohalt kõrvaldatud. Mu töö on lõppenud.

Olete te kursis, et jalgpalliliit on algatanud distsiplinaaruurimise ja et üks võimalik lõpplahendusi on eluaegne Eesti jalgpallis tegutsemise keeld?

Ma ei tea. Aga sellepärast ma üritangi asju sirgeks ajada. Paljud asjad on võimalikud. Aga on teada, et mitmed tüdrukud ja lapsevanemad on minu selja taga. Mul on ka poiste tiim. 15-aastased poisid on hakanud kirjutama, et nad on minu taga ja toetavad mind, sest nad tunnevad mind. Ja tüdrukud ka. Mul pole kahjuks telefoni kaasas, aga mul on terve list nendest inimestest!

Ma tegelikult ei peakski siin [intervjuul] olema. Nad ütlesid: "Ei, ära mine intervjuud andma." Ma ütlesin: "Ma lähen. Ma pean neile näitama! Ma ei taha, et kuskil on üks ajalugu ja teises kohas teine." Homme tullakse minu juurde jutuga: "Näed, see mees siin teeb sh*t, sh*t, sh*t!" Kõik hakkavad taguma: "Vau, milline s***pea!" Nad ei tea sinu versiooni ja küsivad: "Kuidas ta sai seda või toda teha?"

Mia tuli minu asjadega välja sellepärast, et ta tahab oma raamatut müüa! Ta tahab promo ja saabki seda! Ma ütlen siinkohal ühte asja... Võibolla võiks see olla viimane asi. Ta kirjutas: "Treener tegi seda-seda-seda." Aga moonutas asju. Pool sellest oli okei. Me olime koos, ma treenisin teda. Aga mitmed asjad ei olnud. Aga mis siis juhtus? "Ma põgenesin USA-sse, sest mind kuritarvitati."

Siis läks ta Küprosele. Ma olen ta lugu näinud, sest inimesed on selle mulle saatnud. Ta rööviti ära. Seal olid narkodiilerid, kes teda kuritarvitasid. Siis nad hakkasid teda tapma. Aga siis ta ütles: "Aga ma põgenesin."

Te ei arva, et see on tõsi? Selliseid asju ei juhtu Euroopa naiste jalgpallis kunagi?

Võib juhtuda. Aga siis mis juhtus...? Ta lendas uuesti USA-sse, et põgeneda. Miks ta ei tulnud Soome või Eestisse? Tema vanemad on siin. Miks ta ei läinud ajalehte, kui ta siin käis? Või politseisse.

Sest ta oli ebakindel. Ta kartis paljusid asju. Aga nüüd on terveks saanud.

Keegi ei tea, kes see on? Miks, kuidas sa põgenesid? Või mees tegi puuri lahti ja ütles: "Põgene! Mine! Ma tahan sind tappa, aga põgene!"? Miks nad tema üldse röövisid? Nad kuritarvitasid teda päeval ja öösel, ma ei tea. Siis nad tahavad ta tappa - kuidas ta seda teab?

Ühesõnaga me ei tea seda lugu. Meid ei olnud seal.

Ta esitles seda nagu filmi, draamat. Milleks põgeneda USA-sse, kui sul on Eesti pass? Mine politseisse, tee lõpp sellele mehele, kes sult elu tahtis võtta! Kuidas ta sealt välja sai, kust raha sai, kuidas lennukile? Üks inimene saatis mulle selle. Ahistamine siin, ahistamine seal - ja see müüb! Ta teeb promo. Ärge tulge mulle rääkima!

Kas te teate ka, et treenerid allkirjastavad tööle asudes ka eetikakoodeksi, mille üks punkt sätestab, et sa ei tohi teha asju vastu üldiseid käitumisnorme. Te ei arva, et see juhtum käib sellele vastu? Et see on ebaeetiline juhtum.

Kuulake... Seaduse silmis.

Jah, ma tean seadust. Sa võid 14-aastasega seksida ilma vanemate loata.

Ja see juhtuski.

See ei tähenda, et see on ühiskonnas aktsepteeritav.

Kõik ütlevad seda. Aga kui paljud mehed on seda teinud? Võibolla teiegi olete, aga te ei tea. Ja ühiskond viibutab näppu: "Kuidas sa nii teed?" Inimesed kritiseerivad, aga teevad ise palju rohkem s***a.

Ja veel üks asi... Ma tean treeneritest palju lugusid. Tullakse minu kallale, sest ma olen brasiillane, et rohkem tähelepanu saada. Ma tean palju lugusid, aga ma ei hakka neid siin rääkima. Aga olgu nii, ma püüan end kaitsta. Kõik on minu kallal minu nime pärast. Sest ma olen välismaalane. See on tõsi!

Ja võibolla 39 aastat tüdrukust vanem.

Jah, see on tõsi. Aga kuidas see teine mees...? Palju vanem.

Kas see teine mees on teist vanem?

Ei-ei. Temast palju vanem. Seda ma mõtlengi. Miks tullakse minu kallale?

Ja kas see mees on samuti treener?

(Vehib käega, näitamaks, et sellest ei räägi - G.L.) Ta oli seal 14-20-aastani. Aga nemad ei olnud avalikult, sest tema (mees) oli salajane. Ja siis on tema ohver!

Aga kas te ei arva, et te olete võimupositsioonil? Teil on võimalik teda manipuleerida, sest te olete 39 aastat vanem. Tema on 14-aastane. Tüdruk, kes ei tea elust, armastusest ega seksist midagi.

Ei-ei-ei! Nagu tema ütleb. Ma tahan seda, kuna ma tahan saada kuulsaks ja teenida raha. Mina ei läinud tema juurde esimesena, tema hakkas kirjutama mulle. Kaks-kolm nädalat (teeb suuga tulistamise häält - toim). Sest ta oli poiss-sõbrast lahku läinud.

Teie tütar on samuti 14-aastane olnud. Mida te ütleksite, kui te saaksite teada, et teie tütar käib 39 aastat vanema mehega? On see vaimselt ja eetiliselt teie jaoks okei?

Ma ütleksin talle: "Oled sa selles kindel?" Kui ta ütleb "Ma armastan teda ja tahan temaga olla"...

Normaalne reaktsioon oleks, et "sa ei tea armastusest midagi, sa oled 14".

Aga kui sa seda talle ütled, survestad sa teda, ja siis on see veel hullem! Kõik, mis ta teeb, teeb ta sinu selja taga. Oma tütart olen ma niimoodi kasvatanud. Ta peab saama teha asju omal viisil. Ja ta ei tee kunagi s***a, ma tean. Ta tuli oma poiss-sõbraga, magasid minu kodus. Ta oli 16-17. Ma polnud seda poissi kunagi näinud. Ma küsisin: "Kus ta magab?" Tegin talle nalja. Sest meil oli ainult üks voodi ja üks diivan. Tegin nalja: "Ta magab vannis." Mees oli kolm-neli aastat vanem. Järgmine aasta oli tal juba uus poiss-sõber. Küsisin, kuhu vana jäi? "Ah, ta suitsetas kanepit, ma ei tahtnud". Nüüd on ta kuus-seitse aastat olnud väga kena mehega. Ma ei esita küsimusi ega päri, mida ta teeb. See on tema elu! Muidugi ma ei tunne end hästi, kui tal oleks palju vanem mees. Aga ma ei ütle: "Ta ei tohi siin olla." Kui ma teda survestama hakkan, siis ei tule enam mind vaatama.

Kas te arvate, et te astute veel sellele väljakule ja treenite Nõmme Kaljus naiste võistkondi?

Loomulikult, kui nad mulle keelu panevad, siis olen ma läinud. Ma tahan sinna [väljakule] minna, sest mul on üks grupp, kes mind usaldab. Üks tüdruk, kes ära käis ja tagasi tuli, ütles, et teab mind kuus aastat ja tuli minu pärast tagasi. Emad kirjutavad mulle, et ma olen neile nagu perekond. Sest kui kellelgi midagi vähegi sinu vastu on, tahavad nad su maha teha. Ma olen siin oma tüdrukute pärast, kellega mul on side. Me teeme vigu. Ja see viga oli Mia Belle, kui ta oli 14. Ma ei tee seda nende tüdrukutega (näitab pöidlaga Hiiu staadioni muru poole - G.L.).

Te tunnistate nüüd, et see oli viga?

Ma sain aru, et kui ta oli 14, siis seaduse silmis oli see okei, aga vanemaks saades ma näen...

Aga te olite armastusest lihtsalt pimestatud?

Jah. Sest ma armastasin seda tüdrukut. Ja tüdruk armastas mind. Aga need tüdrukud (näitab jälle näpuga staadioni poole - G.L.), nad on 16-17. Mitte mingil juhul! Sellepärast tulid nad minu selja taha. Ma ei teadnud, et nad korraldasid koosoleku, et mind toetada. Inimesed ütlesid mulle, et ma Facebooki vaataks. Ma tahtsin nutta, sest ma nägin, et inimesed usuvad minusse. Teised ei taha aga muud, kui mind maha teha. Aga nad ei vaata enda selja taha, mida nad ise teevad.

Aga te ei vastanud mu küsimusele, kui ma küsisin, kas on veel naismängijaid, alaealisi, kellega te olete seksinud? Ja isegi teie tiimist? See on ju lihtne küsimus.

Mu advokaat ütleb, et ma ei hakkaks liiga palju rääkima, sest siis on ta minu peale vihane. Ootame, kas tuleb midagi. Ja kui tuleb, olen ma valmis.

Jaga
Kommentaarid