"Me lahendame asjad ära koostöös klubiga. Kuna olukord on hetkel toores, siis vaatame, mis saab," sõnas Levandi Delfile. "Igal juhul räägime klubiga asjad läbi."

Levandi lisas, et klubi toetamise või mitte toetamise osas ei tehta ühtegi otsust enne, kui olukord on lahenenud. Missugust tegutsemist sponsor Nõmme Kaljult antud olukorras ootab? "Mina ei oota niimoodi midagi. Igaüks tegeleb olukorraga nii, kuidas õigeks peab. Eks klubi töötab edasi ja tegutseb vastavalt olukorrale. Meie sõna sekka ei ütle, et kuidas klubi peaks edasi käituma," sõnas ta.

Eesti Jalgpalli Liit kinnitas eile õhtul, et Kanal 2 saates "Õhtu" avalikustatud 14-aastase tüdruku ja treeneri seksuaalsuhte osas on algatatud uurimine brasiillasest treeneri Getulio Aurelio Fredo ja Nõmme Kalju FC suhtes.

Eesti Jalgpalli Liit algatas 12. märtsil nii Aurelio kui Nõmme Kalju FC suhtes distsiplinaarasja. “Uurimise käigus kogunes informatsioon, mis kinnitab ajakirjanduses ilmunud materjalide põhjal tekkinud kahtlusi. On tähtis, et ohvrid julgevad endast teada anda ja kõnealuses olukorras on selliseid inimesi rohkem kui üks,” ütles Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Jaga
Kommentaarid